Wielu ludzi obawia się wind, bojąc się, że nagle zacznie spadać, ale co jeśli winda nagle zacznie coraz szybciej zmierzać ku górze, w efekcie rozbijając się? Ten facet doświadczył tego na własnej skórze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak w tej piosence - windą do nieba
I to dwa razy!
Ja pierdole, windy są schizowe
Gacie pełne.
Ja miałem taki sen...
Położyłem się na podłodze, ale winda przebiła dach i spadła na podwórko. Miałem plan żeby podskoczyć, ale coś nie wyszło
Położyłem się na podłodze, ale winda przebiła dach i spadła na podwórko. Miałem plan żeby podskoczyć, ale coś nie wyszło
Właśnie tego najbardziej się boje w windach, chuj ze może spaść, ale świadomość że możesz być wystrzelony za pomocą windy bezcenne. Jednak mnie rozwala coś innego, boje się wind, bo jak widać nie dość, że może spaść to jeszcze moze pofrunac. Ale jestem tak kurwa leniwy, że za każdym razem lenistwo przezwycięża lęk
synki to je szola
Ciekawe kiedy ręczny zaczną montować w windach :p I gdzie do cholery był hamulec bezwładnościowy?
pierdole, nie wyprowadzam się z pierwszego
chyba jeden z tych pięknych chińskich ( lub robiony przez chinoli) drapaczy chmur;D
Kiedyś mieszkałem na 3 piętrze. Przez 4 lata nie jeździłem windą - zawsze wchodziłem po schodach. Bałem się wind
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów