📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Noo dobrze powiedział w końcu miał jedno i drugie to wie..
A po drugie, Churchill był pierdolonym śmieciem. Amen.
churchill "obozy? jakie obozy? w Polsce? nieeeeee te fotki to photostop, poczekajmy jeszcze troche"
A chuj z Ukrainą. Jak sami nie potrafili się rządzić, to ja mam teraz po nich płakać? Możemy z innymi krajami dokonac rozbioru tego pseudopaństwa i tyle.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
@Smutas
Zeby Rosja nie dokonała znowu robioru Polski, a te "inne państwa" będą jej grozić srogimi sankcjami.
Zeby Rosja nie dokonała znowu robioru Polski, a te "inne państwa" będą jej grozić srogimi sankcjami.
Brytolski buldog, którzy sprzedał Polskę zanim nasze rodzime kurwy na to wpadły.
ale jednak tam jakieś plany miał wobec wypędzenia ruskich z Europy centralnej, ale ta kaleka na wózku roosevelt pierdolony zakochany w stalinie wszystko blokował,a truman sie skupił na bombach nad japońcami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów