Na harda moim zdaniem za słabe, jeśli się mylę to proszę o przeniesienie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak mnie wkurwiaja tacy samoboje. Pierdolone przegrywy, pies ich jebal. Mam nadzieje ze pieklo dla nich istnieje.
Dzięki Bogu ! Wiatrak utrzymał !
OlejhunterPlL napisał/a:
Jak mnie wkurwiaja tacy samoboje. Pierdolone przegrywy, pies ich jebal. Mam nadzieje ze pieklo dla nich istnieje.
Nie pierdol. Lepiej taki niż kurwa co rzuca się pod pociąg/autobus/ciężarówkę i potem pół miasta sparaliżowane, kierowca ma traumę a pasażerowie zmarnowany dzień
Tak to kulturka w domu prywatnie i stream do tego więc go znajdą zanim zacznie śmierdzieć sąsiadom.
Ni chuja nie uznaje pobite gary wiatraka zjeb nie włączył ! Load game i jeszcze raz ! Btw. Do przyszłych szanownych samobójców…proszę nie pierdilic nam spektaklu i z szacunku do szanownych sadolków do chuja pana włączać wiatrak !
Kolejny jełop nie włączył najpierw wiatraka. To już jakaś plaga!
Niech jakis seryjny samobojca mi powie, interesuje mnie techniczny aspekt, kazdy brelok na sadolu, dynda, nie skacze, nie zrywa rdzenia, ale po chwili dyndania, zaczyna odpierdalac jakis brekdens, pytanie : why ? Co im sie dzieje. Rdzen nie przerwany, na niedotlenienie za wczesnie, co jest qrva z nimi nie tak ? Wiekszosc deduje tak samo, jakies drgawki dostaja i machaja rekami jak by dostali jakies haluny .
ObciagamZaDyche napisał/a:
Niech jakis seryjny samobojca mi powie, interesuje mnie techniczny aspekt, kazdy brelok na sadolu, dynda, nie skacze, nie zrywa rdzenia, ale po chwili dyndania, zaczyna odpierdalac jakis brekdens, pytanie : why ? Co im sie dzieje. Rdzen nie przerwany, na niedotlenienie za wczesnie, co jest qrva z nimi nie tak ? Wiekszosc deduje tak samo, jakies drgawki dostaja i machaja rekami jak by dostali jakies haluny .
Przetestuj na sobie, to się dowiesz. Nie zapomnij włączyć wiatrak
Glupi huj. Mial klime, mial wiatrak i mu zle..
Ja tam w domu nie mam klimy
Ja tam w domu nie mam klimy
No co za chuj!!! Nawet reklamy montera wiatraków nie wstawił.
A trzeba przyznać że monter odjebał kawał dobrej roboty.
A trzeba przyznać że monter odjebał kawał dobrej roboty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów