Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja przestanę kopcić innym, jak przestaną wszyscy, a zacznijmy może od największych zasrywaczy środowiska.
Bo czym to jest uwarunkowane takie działanie? Żeby ktoś inny biernie nie palił? No to były przecież lokale, wagony i inne miejsca dla palących. Nie chcesz wdychać, to wybierasz ten dla niepalących i wszyscy są zadowoleni. Czy może chodzi o czystość powietrza? No to śmiem twierdzić, że życia by mi nie starczyło na spalenie tylu szlugów, aby przyłożyć się choć promil do obecnego w powietrzu syfu.
Jebani eko terroryści! Ma, kurwa taki czyste powietrze w górach, to nie - wlezie do puszki pod ziemią w zasmrodzonej aglomeracji i szuka najsłabszego smrodziciela, żeby się przyjebać. Niech w Shenzhen zapuka do drzwi prezesów i tam swoje obiekcje uzewnętrznia!
Jeszcze widać, że metro długie. Tłoku nie ma. Mógł sobie pójść na przód. Na chuj siedzi obok palacza, jak mu to przeszkadza?
Dostał wpierdol za zwrócenie uwagi że się nie pali w autobusie tym bardziej zioła
Dobrze że opisałeś co się działo bo kurwa z filmiku chuja bym się dowiedział xdxdxdxdxd
Jakby szluga odpalił, to rozumiem, że można się wkurzyć, ale za jointa? Ja bym się mudżinowi dorzucił i zapalił z nim. Wk***ia mnie hipokryzja tych pro-eko-fit-debili, którym wszystko przeszkadza. k***a palić już nigdzie mi nie wolno, ale spaliny z diesla i wyziewy z kitajskich fabryk już im nie przeszkadzają?
Ja przestanę kopcić innym, jak przestaną wszyscy, a zacznijmy może od największych zasrywaczy środowiska.
Bo czym to jest uwarunkowane takie działanie? Żeby ktoś inny biernie nie palił? No to były przecież lokale, wagony i inne miejsca dla palących. Nie chcesz wdychać, to wybierasz ten dla niepalących i wszyscy są zadowoleni. Czy może chodzi o czystość powietrza? No to śmiem twierdzić, że życia by mi nie starczyło na spalenie tylu szlugów, aby przyłożyć się choć promil do obecnego w powietrzu syfu.
j***ni eko terroryści! Ma, k***a taki czyste powietrze w górach, to nie - wlezie do puszki pod ziemią w zasmrodzonej aglomeracji i szuka najsłabszego smrodziciela, żeby się przyj***ć. Niech w Shenzhen zapuka do drzwi prezesów i tam swoje obiekcje uzewnętrznia!
Jeszcze widać, że metro długie. Tłoku nie ma. Mógł sobie pójść na przód. Na ch*j siedzi obok palacza, jak mu to przeszkadza?
Proszę państwa oto debil...
Proszę państwa oto debil...
O! Kolejny mocny w argumenty. No dawaj. Wysil się i wytłumacz mi, dlaczego likwidacja stref dla palących była takim doskonałym pomysłem.
O! Kolejny mocny w argumenty. No dawaj. Wysil się i wytłumacz mi, dlaczego likwidacja stref dla palących była takim doskonałym pomysłem.
Nie twierdzę że była doskonałym pomysłem , twierdzę tylko że wysryw kolegi wyżej może sobie wsadzić w dupę i possać jak mu czegoś brakuje w ustach. Jeżeli nie ma wyznaczonego wagonu to nie palimy i tyle.
Po to przyjęliśmy jakieś normy społeczne żeby nie zachowywać się jak to zwierze na filmie a jeżeli tego nie rozumie to powinni go uśpić w trybie now,
Jestem nawet przychylny tym strefą bo nie przeszkadza mi palenie w miejscu do tego przeznaczonym, chcesz palić pal nic mi do tego ale nie pal przy mnie.
Analogicznie do mnie uwielbiam palić gumę i driftować po mieście no ale nie za bardzo mogę bo przeszkadza dlatego robię to na torze.
Mam nadzieję że wystarczająco to wyjaśniłem
Nie twierdzę że była doskonałym pomysłem , twierdzę tylko że wysryw kolegi wyżej może sobie wsadzić w dupę i possać jak mu czegoś brakuje w ustach. Jeżeli nie ma wyznaczonego wagonu to nie palimy i tyle.
Po to przyjęliśmy jakieś normy społeczne żeby nie zachowywać się jak to zwierze na filmie a jeżeli tego nie rozumie to powinni go uśpić w trybie now,
Jestem nawet przychylny tym strefą bo nie przeszkadza mi palenie w miejscu do tego przeznaczonym, chcesz palić pal nic mi do tego ale nie pal przy mnie.
Analogicznie do mnie uwielbiam palić gumę i driftować po mieście no ale nie za bardzo mogę bo przeszkadza dlatego robię to na torze.
Mam nadzieję że wystarczająco to wyjaśniłem
No wyjaśniłeś na medal. I taki dialog, to ja rozumiem!
No ok, ale widzisz sam, że ty masz tor i masz swoje miejsce, bo wolność na tym ma polegać. Ja natomiast zostałem z większości stref dla palących ograbiony w imię chuj wie czego i nawet, jeśli chciałbym uszanować twoje prawo do oddychania czystym powietrzem, to nie mam specjalnie jak. Były zawsze wagony dla palących i było dobrze. Sytuacje z powyższego filmu nie miały miejsca. Stawiłem się po stronie bambo, bo to nie on (palacz) wymyślił, żeby zlikwidować palarnie. On jest w tym momencie terroryzowany przez ludzi, którzy są mocni tylko przeciw jednostkom, ale przyzwalają wielkim koncernom na smrodzenie ile wlezie.
Skoro pan świeżolubny uważa, że jeżdżenie z palaczem mu pasuje, to po raz kolejny spytam - na chuj się pruje? Niech teraz wdycha. Palacz przecież i tak śmierdzi, nawet, jak w tym momencie nie pali, bo zapalił przed wejściem do pojazdu i zapali zaraz po jego opuszczeniu.
To po prostu jest debilizm i odbieranie wolności innym. Ja sobie palę gdzie chcę i kiedy chcę, bo to moja sprawa i niczyja inna. Jeśli ktoś szuka czystego powietrza, to niech nie szuka go przy palaczu. Proste.
Jakby szluga odpalił, to rozumiem, że można się wkurzyć, ale za jointa? Ja bym się mudżinowi dorzucił i zapalił z nim. Wkurwia mnie hipokryzja tych pro-eko-fit-debili, którym wszystko przeszkadza. Kurwa palić już nigdzie mi nie wolno, ale spaliny z diesla i wyziewy z kitajskich fabryk już im nie przeszkadzają?
Jebani eko terroryści! Ma, kurwa taki czyste powietrze w górach, to nie - wlezie do puszki pod ziemią w zasmrodzonej aglomeracji i szuka najsłabszego smrodziciela, żeby się przyjebać. Niech w Shenzhen zapuka do drzwi prezesów i tam swoje obiekcje uzewnętrznia!
Jeszcze widać, że metro długie. Tłoku nie ma. Mógł sobie pójść na przód. Na chuj siedzi obok palacza, jak mu to przeszkadza?
Nie zasraj się. W chałupie niech sobie kopci aż wysra płuca albo dostanie takiego haju, że wyjebie kitę. Ja tam nie chce się truć i wąchać czegokolwiek.
Nie zasraj się. W chałupie niech sobie kopci aż wysra płuca albo dostanie takiego haju, że wyjebie kitę. Ja tam nie chce się truć i wąchać czegokolwiek.
To nie wyłaź z domu, bo na zewnątrz nie tylko palacze kopcą. Ja ci kurwa smog w Krakowie zrobiłem? Ja tlenek siarki wydycham? Zastanów się co ty pierdolisz!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów