📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przynajmniej nie jest z Sosnowca..
panchamityle napisał/a:
Przynajmniej nie jest z Sosnowca..
To nie chce pytać skąd Ty jesteś skoro się tego wstydzisz
hehe, ślązaki = podludzie
@treblewhat
A żeby cię kiedyś taki ślązak, najlepiej górnik w łeb jebnął. Jednego 'nadludzia' będzie mniej.
A żeby cię kiedyś taki ślązak, najlepiej górnik w łeb jebnął. Jednego 'nadludzia' będzie mniej.
Jakby nie Śląsk to byście prąd nie wiem skąd mieli. Dwa, Katowice to najprężniej rozwijające się miasto w kraju. Trzy, kto nie mieszkał bądź nie jeździł na Śląsk niech zamknie mordę i się nie odzywa, bo w dupie był i gówno widział. Zazdroszczą że Wrocławia do Katowic jest w miarę normalnie i ludzie robotę mają -_-
erniii napisał/a:
To nie chce pytać skąd Ty jesteś skoro się tego wstydzisz
Polecam maść na ból dupy
No już już zluzujcie zwieracze hanysiątka bo wam dupsko pęknie z tego bólu. Duma urażona nie? Ale z was zjeby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów