📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż dziw bierze ze Mercedes tak Nisko upadł
impressa88 napisał/a:
Aż dziw bierze ze Mercedes tak Nisko upadł
Co ma mercedes do tej hondy accord?
Skąd ta durna moda na wyjeżdżanie z garażu autem bez zawieszenia i zbieżności? Mój wuj takie połamane osie to miał już w Polonezie w 94'. Wtedy ludzie to szanowali, bo trzeba było w chuj towaru wozić non stop, żeby go tak zarwać.
Honda, Honda.... Ani jeździ, ani wygląda......
~Velture napisał/a:
Co ma mercedes do tej hondy accord?
znajomy miał hondę civic i taki sam numer mu odjebała, gdy wyjeżdzał ode mnie,
wzdrygam się gdy pomyślę, że kilka dni wcześniej tym gównem jechałem ok 150
to nie wina Hondy tylko głupiego właściciela. Hondy są fajne , szkoda, że dużo młodych skurwysynków się bawi w taki tuning z alieexpres i tak to później wygląda.
Belweder napisał/a:
to nie wina Hondy tylko głupiego właściciela. Hondy są fajne , szkoda, że dużo młodych skurwysynków się bawi w taki tuning z alieexpres i tak to później wygląda.
Hondy są kiepskie, poczytaj na forach,
choćby te najmocniejsze i problemy ze skrzynią,
żenada
edmund napisał/a:
Hondy są kiepskie, poczytaj na forach,
choćby te najmocniejsze i problemy ze skrzynią,
żenada
Naczytałeś się pewnie o wersji Type R od Civica, który miał problem ze skrzynią bo nie zastosowano elementu chroniącego przed temperaturą przy wysprzęgliku. Honda ma bardzo dobre skrzynie, tym bardziej w Type R. A tym bardziej stare Hondy są w porządku. Passat sypiący albo BMW i Vanos, który się psuje to połowa mechaników tego zrobić nie potrafi. Jeśli ktoś się bawi w agro tuning dla frajdy, to Honda jest spoko. Dla przykładu 1.8T od VW przy ciśnieniu 0.5 bara wypluje 150 koni. 1.8 od Hondy ( civic - b18 )po montażu turbo wypluje tych koni sporo ponad 200. Dla mnie to duża różnica. A to, że gniją to normalne. Tak samo gniją BMW, VW, nie mówiąc o Oplach, Kijach i Daciach.
@Belweder dmuchnij 18T do 1,5bara to będzie koło 250. Porównywanie uturbionego wolnossaka z serynym silnikiem VW to nieporozumienie na poziomie tdi VS benzyna bez turbo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów