📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Kto wybrzydza, ten nie rucha", pomyślał szop.
Mam nadzieję, że matka pójdzie siedzieć za znęcanie się nad zwierzętami.
"Wkurwiony szop" mnie rozjebało
W takim wypadku lepszym sposobem jest pierdolnięcie sierściuchem z całej siły o schody/krawężnik itp. Może nie zdechnie, ale straci przytomność.
A szop się pewnie wściekł, lub bronił gniazda.
Najbardziej wkurwiające teraz lataj po lekarzach i rób badania na wśieklizne czy inna cholere
mazga50 napisał/a:
W takim wypadku lepszym sposobem jest pierdolnięcie sierściuchem z całej siły o schody/krawężnik itp. Może nie zdechnie, ale straci przytomność.
Ja bym się do szpitala przejechał bo mógł być wściekły. Ale rozjebał bym go o słupek. A jakbym nim rzucił to z woleja w ryj by zarobił.
zbynekmaslanka napisał/a:
Najbardziej wkurwiające teraz lataj po lekarzach i rób badania na wśieklizne czy inna cholere
Mógł pomyśleć wcześniej...
Bambrych napisał/a:
Ja bym się do szpitala przejechał bo mógł być wściekły. Ale rozjebał bym go o słupek. A jakbym nim rzucił to z woleja w ryj by zarobił.
Chuja byś zrobił. Spierdalałbyś z krzykiem jak mała dziewczynka
Gdyby go zabiła, to wiedziałaby, czy był wściekły. No i na koniec ładne futro by zostało.
zbynekmaslanka napisał/a:
Trzeba się cieszyć że medycyna jest rozwinięta, jeszcze 100 lat temu wścieklizna to był wyrok śmierci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów