Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bredzisław KomoRuski hehe dobre piwko za Pana Cejrowskiego!
@up
He he, ale jesteś zabawny jak dowcipy z naszego dziennika. I ten przekreślony Palikot w awatarze. Szczyt humoru i zajebistości wśród internetowych faperów.
Nigdy nie sądziłem że pokażesz nam swoje oblicze
Esencja wypowiedzi lewej strony,wszystkich pseudopostępowców, i przedewszystkim najtolerancyjniejszych z najtolerancyjnieszych:
> "niech wypierdala katol jebany w dupe ruchany".
Esencja hipokryzji lewaków w jednym zdaniu ci najbardziej tolerancyjni są tak bardzo nietolerancyjni prawica przynajmniej nie próbuje udawać tolerancyjnej - mówi jasno, dla kogo nie ma miejsca, a lewaki udają tolerancyjnych, żeby tylko dostać głosy od motłochu i dewiantów.
Ci panowie na zdjęciu to uroda prawdziwych wolaków walczących o "normalność" z "dupokracją" i "redżymem Tóska".
Skąd się bierze nietolerancja tolerancyjnych? Zajżyj w słusznie założony przez administrację zbiorczy "Polityka i religia". Ponoć to ciapasy, lewusy i pedały są tak strasznie uciążliwe i nahalne. Chyba niekoniecznie...
A to "żydostwo" to jedyny argument przeciwko Korwinowi, czy macie coś jeszcze?
Szkoda, że lewactwo nie ma równie inteligentnych ludzi po swojej stronie. Może wtedy by przejrzeli na oczy.
Po za tym demokracjo nie pasujesz do Polski. Tutaj tylko rządy specjalistów w postaci technokracji, by pomogły.
I jeszcze jedno, do wszystkich hejterów piszących, jakie to tzw. "hamburgery" z ameryki są złe i głupie. Otóż to tylko i wyłącznie głupie pierdolenie Polaków, którzy nie mieli okazji poznać możliwości USA. Kraj, jak każdy nie jest doskonały i potrafi irytować. Ale pierdolenie choćby o grubasach. To w Polsce widzi się ich więcej. Do tego jeszcze leniwi piwosze z brzuchami. Tam otyli są biedni ludzie, których nie stać na jedzenie i kupują np. w McDonald tzw. dollar menu. Większość dba o siebie, biega, pływa, odwiedza siłownie.
Cejrowski dobrze mówi.
Do tego w Polsce wszyscy narzekają i dają się ruchać w dupę. Każdy mądry tylko w Internecie. Trzeba się ruszyć, jakaś inicjatywa, a nie tylko pierdolenie, bo "mi źle".
ach te złe lewactwo znów wyglada zza rogu musi ci być przykro
Weź ty się za jakąś robotę albo znajdź sobie dziewczynę z lub bez kutasa, a nie wypisujesz durne posty.
Koniec Świata
A to "żydostwo" to jedyny argument przeciwko Korwinowi, czy macie coś jeszcze?
No właśnie chodzi o to, że oni nie mają nic potrafią tylko rzucać hasłami "faszysta", "homofob", "katol", "antysemita". Żadnych uzasadnień
Może po prostu dlatego, że nie potrafią sobie wyobrazić korzyści, które zaistniałyby po wprowadzeniu jego programu ekonomicznego (wolny rynek i inne "prawackie pierdoły")? Może dlatego, że nawet nie znają jego poglądów polityczno-gospodarczych, tylko hejtują go bo stoi po niewłaściwej, prawej stronie?
Najważniejsze, że FASZYZM NIE PSZEJDZIE!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów