📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Korwin masakruje jak sraka po kawie z mlekiem.
Biblia Polityka Ludzie? Zajebiste. Idę się wysrać.
Biblia Polityka Ludzie? Zajebiste. Idę się wysrać.
bardzo ciekawe co katopojeb ma do powiedzenia ^^
btw: taki katol Cejrowski od 3 lat orze Panią Najfeld ( ultra katol ) i dzieci nie widać ? tabletki ? stosunek przerywany ? bozia nie daje potomka ? coś mi tu śmierdzi....
btw: taki katol Cejrowski od 3 lat orze Panią Najfeld ( ultra katol ) i dzieci nie widać ? tabletki ? stosunek przerywany ? bozia nie daje potomka ? coś mi tu śmierdzi....
dobrze gada Cejrowski niestety taki jest obraz skurwiałej nieudolnej władzy, lubię gościa
Ja Cejrucha lubię jako podróżnika. W tej roli jest bezcenny, ale jak zaczyna pierdolić te narodowo-katolickie brednie to mam ochotę wyjebać laptopa przez okno.
Nasi sadisticowi antyfaszyści jak zwykle napierdalają hejty bez podania jakichś logicznych wniosków mam nadzieję, że zwalczanie faszyzmu i zaściankowości idzie wam wspaniale
niech spierdala na bosaka od polityki, idiotę z siebie robi, zaraz na prezydenta będzie idiota startował a reszta idiotów mu zaraz przyklaśnie. No ale jak ktoś lubi gdy tłumaczy się wszystko jak opóźnionym dzieciom to zapraszam do oglądania
Przyganiał kocioł garnkowi
Szkoda, że lewactwo nie ma równie inteligentnych ludzi po swojej stronie. Może wtedy by przejrzeli na oczy.
Po za tym demokracjo nie pasujesz do Polski. Tutaj tylko rządy specjalistów w postaci technokracji, by pomogły.
I jeszcze jedno, do wszystkich hejterów piszących, jakie to tzw. "hamburgery" z ameryki są złe i głupie. Otóż to tylko i wyłącznie głupie pierdolenie Polaków, którzy nie mieli okazji poznać możliwości USA. Kraj, jak każdy nie jest doskonały i potrafi irytować. Ale pierdolenie choćby o grubasach. To w Polsce widzi się ich więcej. Do tego jeszcze leniwi piwosze z brzuchami. Tam otyli są biedni ludzie, których nie stać na jedzenie i kupują np. w McDonald tzw. dollar menu. Większość dba o siebie, biega, pływa, odwiedza siłownie.
Cejrowski dobrze mówi.
Do tego w Polsce wszyscy narzekają i dają się ruchać w dupę. Każdy mądry tylko w Internecie. Trzeba się ruszyć, jakaś inicjatywa, a nie tylko pierdolenie, bo "mi źle".
Po za tym demokracjo nie pasujesz do Polski. Tutaj tylko rządy specjalistów w postaci technokracji, by pomogły.
I jeszcze jedno, do wszystkich hejterów piszących, jakie to tzw. "hamburgery" z ameryki są złe i głupie. Otóż to tylko i wyłącznie głupie pierdolenie Polaków, którzy nie mieli okazji poznać możliwości USA. Kraj, jak każdy nie jest doskonały i potrafi irytować. Ale pierdolenie choćby o grubasach. To w Polsce widzi się ich więcej. Do tego jeszcze leniwi piwosze z brzuchami. Tam otyli są biedni ludzie, których nie stać na jedzenie i kupują np. w McDonald tzw. dollar menu. Większość dba o siebie, biega, pływa, odwiedza siłownie.
Cejrowski dobrze mówi.
Do tego w Polsce wszyscy narzekają i dają się ruchać w dupę. Każdy mądry tylko w Internecie. Trzeba się ruszyć, jakaś inicjatywa, a nie tylko pierdolenie, bo "mi źle".
Esencja wypowiedzi lewej strony,wszystkich pseudopostępowców, i przedewszystkim najtolerancyjniejszych z najtolerancyjnieszych:
> "niech wypierdala katol jebany w dupe ruchany".
> "niech wypierdala katol jebany w dupe ruchany".
Tak, tak, lewactwo chce was zac**ować prawicusie! c*pki źydowskie z planety Reptilia już lecą by połknąć wasze katolickie dusze.
Bredzisław KomoRuski hehe dobre piwko za Pana Cejrowskiego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów