18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wernetto 2013-04-16, 22:31 2
pavel666 napisał/a:

ach te złe lewactwo znów wyglada zza rogu musi ci być przykro

nie nie jest. Bo i prawica i lewica w Polsce jest na równi żałosna. Nie wspieram już myślą i czynem nikogo, bo to bezsensu. Jedyna różnica to taka, że prawica ma przynajmniej jeszcze coś mądrego do powiedzenia (nie mówię o skrajnej prawicy), natomiast lewica w Polsce to kwintesencja upadku cywilizacji i zbiór po prostu wypranych z indywidualnego myślenia jednostek.
Zgłoś
Imper3838 2013-04-16, 22:35 2
W sumie co mi zależy chyba poprę Korwina, chociaż to też były komuch i żyd. Jeśli da mi pełne prawo do mojej ziemi, prawo do broni, łatwiejsze zakładanie i prowadzenie przedsiębiorstwa, czy choćby tanie paliwo. Why not?
Zgłoś
w................4 2013-04-16, 22:43 4
wernetto napisał/a:

Jedyna różnica to taka, że prawica ma przynajmniej jeszcze coś mądrego do powiedzenia (nie mówię o skrajnej prawicy), natomiast lewica w Polsce to kwintesencja upadku cywilizacji i zbiór po prostu wypranych z indywidualnego myślenia jednostek.

Zgadzam się w dużej mierze z tobą.
Mi w prawicowych poglądach najlepiej odpowiada spojrzenie na sprawy polityczno-gospodarcze, tu się zgadzam z JKM i KNP w 99%. Lewackie programy gospodarcze to wyzysk, bandytyzm i biurokracja. Nie mówiąc właśnie o kwintesencji upadku cywilizacji, lecz tym nie charakteryzuje się tylko lewica w Polsce, lecz też na zachodzie Europy. Co z tego, że poziom życia wysoki, jak ciapate wypierają białych i gwałcą białe kobiety, wprowadzają szariat i znoszą święta katolickie. Pedały się żenią i chcą jeszcze dostawać dzieciaki. Pedofile są następni w kolejce do legalizacji. Kosmopolityzm jest stawiany nad patriotyzm. Żydzi, najwięksi hipokryci, którzy uważają się za naród wybrany chodzą sobie po zachodnich krajach, mimo że mają swoje własne państwo USrael o które tak kurwa błagali.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-04-16, 23:03
Idźcie sobie pismaki na interii walczyć
Zgłoś
m................2 2013-04-16, 23:08 2
Miło się go słucha, nie to co te pierdoły z sejmu, tylko o związkach partnerskich a gospodarka w ruinie.
Zgłoś
Janóż 2013-04-17, 0:05 1
Jebane lewaki jak zwykle pierdolą, wyzywają nieprzedstawiając żadnego argumentu na poparcie swojego zdania na dany temat. Głosujcie na KNP, bo inaczej ten Kraj upadnie. Korwin charakteryzuje się myśleniem przyszłościowym, tym co będzie za 20 lat, a obecny rząd co spogląda co najwyżej do końca swojej kadencji, bo przecież co ich obchodzi co będzie się działo jak w następnych wyborach odsuną ich od koryta.
Zgłoś
soldier90 2013-04-17, 0:25
Przecież i tak 80% z Was nie pójdzie głosować żeby coś tu zmienić, a połowa tych, którzy pójdą zagłosuje na PO bo "inni nie mają szans", a Kaczor nie może rządzić bo "nie". Rząd nas okrada na każdym kroku i na dzień dzisiejszy też musimy kraść żeby tu w miarę godnie żyć. Nawet jeśli coś się ruszy w lepszym kierunku to my i tak tego nie odczujemy, co najwyżej nasze dzieci i wnuki bo wszyscy tu wyzdychają dzień po przejściu na emeryturę. Zajebaliśmy sobie kiedy uwierzyliśmy młodemu Donkowi "by żyło się lepiej". Mamy przejebane tak czy siak. Donek złodziej, Kaczor fanatyk, chociaż nie da sobie w kasze dmuchać i za to go cenię choć nie lubię, Piechociński to taka cipa jak Pawlak, a Miller i Palikot to lewicowe pedalstwo, które tylko pragnie żeby homosie się po ulicach pałętały. NIE MAMY DOBREJ OPCJI POLITYCZNEJ NA TEN CZAS I JEŚLI NAJBLIŻSZE WYBORY WYGRA 1 z 5: PO, PiS, PSL, SLD, RP to możemy robić zbiorczy temat na narzekanie na kolejne 5 lat. Chuj się tu zmieni. Dobranoc
Zgłoś
paczes 2013-04-17, 9:05
Ciekawostka - pierwszy człon nazwiska jest herbem, więc jest nieodmienny. Jaki nazi-filolog podaję paradygmat odmiany:

M. Korwin-Mikke
D. Korwin-Mikkego
C. Korwin-Mikkemu
B. Korwin-Mikkego
N. Korwin-Mikkem
Ms. Korwin-Mikkem
Zgłoś
WildGee 2013-04-17, 21:40
Z jednej strony większość wypowiedzi Cejrowskiego jest tak zaściankowa i przepełniona fanatyzmem i krzywymi wizjami, że mam ochotę wysłać go do tej Ameryki bez możliwości powrotu i wypowiadania się publicznie... ale wtedy zaskakuje i mówi coś z czym się zgadzam o.O
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem