Oddaliśmy Putinowi Ukrainę na tacy! Nasi sąsiedzi pogrążają się w wojnie domowej, a jedyne co z tego mamy to embargo na polskie produkty!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Oddaliśmy Putinowi Ukrainę na tacy! Nasi sąsiedzi pogrążają się w wojnie domowej, a jedyne co z tego mamy to embargo na polskie produkty!
i zajebiscie. banderowcy
Daje piwo, koleś dobrze gada. Niech się spełni przynajmniej to jedno Jego marzenie. Ale zdecydowanie powinien zmienić marynarkę na męską.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Rosja w przeszłości wielokrotnie odcinała nam gaz i ograniczała dostawy polskich produktów. To żadna nowość, po prostu w latach 1990-2010 mało się o tym mówiło. Oni w ten sposób regulują poziomy cen importowanych produktów i podnoszą ceny eksportowanych.
Libertinus napisał/a:
To, że Moskale dowaliły nam embargo to norma..... ale, że UKRAINA, którą rząd Polski popierał i tyle dla nich zrobił?? O chuj im z tym chodzi?
Jest to przejaw niewiedzy dziennikarskiej(mam nadzieję że nie celowe przekłamanie). Embargo wprowadził jeszcze rząd janukowicza.
U nas o pomorze mówi się od kilku dni a problem ma kilka miesięcy.
Nie spodziewajcie się szybkiego zniesienia tego embarga na ukrainie bo tam bardziej palącym problemem są czołgi na ulicach
vonreinert napisał/a:
Przepraszam, że zaspałem. Już dzwonię po moją armię i jadę zagrozić putinowi.
Polacy, dołączycie się?
Chuj mnie obchodzi ukraina i rosja. Gdzie moge oddac "na tacy" cyganow?
Fajny by był materiał gdyby tylko koleś na silę nie próbował być taki "przezabawny"...
Dałem radę oglądać tylko do połowy. Piwo dostał za marynarkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów