📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idziemy na wojnę pokażemy Ruskom co to odwaga, honor, nauczymy ich strachu i poczują nasz gniew.
Tylko kto mi powie co ile na tej całej wojnie będzie respawn?
Tylko kto mi powie co ile na tej całej wojnie będzie respawn?
Przecież tu nie chodzi o Ukrainę. Plan jest na troszkę szerszą skale. Niedługo dowiemy się co jest kolejnym celem.
Snoopy napisał/a:
Czemu to nie flaga Polski a UE jest w środku ?
Flaga unii jest między polskimi, ponieważ gdyby było odwrotnie, miałbyś problem, że są dwie unii na tle jednej narodowej. Są trzy, bo dwie powodowałyby inny konflikt - jedna w końcu byłaby po prawicy prezydenta, ale za to druga musiałaby być bliżej jego serca.. Wybrali chyba najmniej "kolizyjne" rozwiązanie, ale i tak, jak widać, wszystkim nie dogodzisz. Poza tym, czy to naprawdę jedyna refleksja, jaka Ci się nasunęła po obejrzeniu tego materiału?
Jeśli chodzi o opis - bez przesady, taka postawa naszych władz nie spowoduje powstania żadnego "guza". Uważam ją za całkiem normalną, w końcu chodzi o naszego sąsiada.
Rzygoc sie chce jak widze wasze komentarze, ze putin to sobie wezmie krym i ciul, nic nie mozna zrobić. Otóż oświadczam, nic sobie nie wział, wbrew temu co sobie w internecie czytacie (jedyne prawdzile zrodlo informacji! boze pomoz) wojska nie wycofaly sie z Krymu i dalej nie wpuszczają Rosjan na swoje tereny ;p Rosja sobie grzecznie stoi i grozi, to wszystko ;p a co ma NATO z UE zrobic? wywołać 3wojne swiatowa tylko dlatego bo Rosjanie sie odgrażają ? jak beda działania prewencyjne to i ue sie zainteresuje
na moje wojna z ukrainą powinna wybuchnac, moglibysmy na tym duzo zyskac, tak jak alianci i ZSRR nas wydymali, tak teraz UE i Rosja powinna wydymać ukraine, a my jako ich sąsiedzi powinnismy poszerzyć nasze granice ot co
na moje wojna z ukrainą powinna wybuchnac, moglibysmy na tym duzo zyskac, tak jak alianci i ZSRR nas wydymali, tak teraz UE i Rosja powinna wydymać ukraine, a my jako ich sąsiedzi powinnismy poszerzyć nasze granice ot co
Well, te zjeby z rządu chcą nas wpędzić w jakąś bezsensowną wojenkę :v KTÓŻ MÓGŁ SIĘ TEGO SPODZIEWAĆ?! No nic... Pora się pakować i spierdalać do Meksyku.
A ja wam powiem, że cała ta polityczna ferajna jako pierwsza spierdoli z kraju jak ruskie czołgi przekroczą naszą granicę.
grałem troche w world of tanks moge się przydać
Dostaliście ponowne wezwanie do wku? Mi przysłali list, na szkolenie 2tyg, ciekawe po co i teraz robota urlop i latanie po lasach, cos sie szykuje;) wojna bedzie, to pewne bo dawno nie bylo rozpierdolu. Szkoda tylko ze nie mamy zadnych szans a tusk i ferajna ucieknie w razie czego i za rudego chuja bedziemy sie zabijac walczac w ukrainie
NightWing92 napisał/a:
Jakich rezerwistów? 80% ludzi spierdoli w podskokach z tego grajdołka jak tylko pojawi się zagrożenie bo nikt nie będzie chciał walczyć za patologiczny kraj, a przynajmniej ja nie zamierzam ginąć za Słońce Peru i jego rozbójników w białych kołnierzykach. Jak przyjdzie co do czego "bratnia pomoc" okaże się pustym frazesem i zostaniemy wydymani jak w 1939 bo jak wiadomo historia lubi się powtarzać.Ustawa bratniej pomocy, wykorzystają to, Tusk zwoła rezerwistów i wyda rozkaz obrony Ukrainy... Mówię jak jest... Nocny Łowca, Katowice/Śląsk
Podobno ukraińcy już mobilizują swoją gildię magów więc ruscy posłali po Czerwonych Czarodziei z Thay
putin kazal tuskowi sie wpierdolic w to zamieszanie zeby putin mial powod zeby do polski sie przesunac i tak bedzie
Kto to jest ten na pierwszym filmiku, to jest kur*wa prezydent? Toż to jakaś łajza
Oranżada napisał/a:
zapomniałeś gamoniu że nie bedziesz miał respawna jak dostaniesz bańkeJa już trenuje
40 lvl w BF3 - oczywiście podstawa latanie helikopterem, jazda czołgiem lub pelotką mam w małym palcu u nogi.
15lvl w WarThunder - bliski kontakt ze śmiercią nie jest mi obcy, wyszkolony w samolotach niemieckich i rosyjskich, także mogę podlecieć zajebać i mamy wygraną w kieszeni.
Także nie bójcie się wygramy to!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów