18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Mówimy o muslimach, a już dziś nie ma mowy o wolności religijnej. Jak widać nie-katolik musi dziś zostać w domu lub dołączyć do tej szopki...

Też planowałem gdzieś dzisiaj się wybrać, bo pogoda ładna, ale nie zamierzam stać w korkach, bo muszą całą ulicę zablokować i jak widać chodniki/ścieżki rowerowe też.

Zgłoś
Nihil 2013-05-30, 17:20 2
Katolików w tym kraju jest mnóstwo, to sobie robią co chcą. Demokracja jest? Jest. Wolność jest? Jest. To se idą i kurwa robią imprezę.

Od paru lat policja to zabezpiecza, u mnie w parafii ołtarze były ustawiane aby nie utrudniać ruchu (tutaj na zdjęciu ktoś to zjebał). Tak trudno było przejechać bokiem, i/lub zgłosić problem policji. Łatwiej na zjebbuku walnąć komenta, nie?

Jak Ci się tak nie podoba, to spierdalaj do roboty i pracować, a nie masz papierek, żeś pseudo-katolik i masz wolne bo się należy.
Tak wiem, ustawowo wolne. I co? Ból dupy za wolny dzień, bo rowerciem nie przejedziesz bo od 11 do 14 ołtarze są ustawione? Ateistów i Innowierców tutaj mało w porównaniu do Chrześcijan, to szanuj wolę większości, że idą świętować. Demokracje mamy, dlaczego jeden ma mówić tysiącu co wolno a czego nie?

Nie podoba się, to idź weź maść na ból dupy i pogódź się z tym, że ktoś chce wychwalać swojego boga i robi to tak i tak. Dużo ich jest to się zbierają w kupę i maszerują.
Zgłoś
Zarammoth 2013-05-30, 17:20 5
Smutas napisał/a:

A wypierdalaj jebany ateisto w kosmos!

Te słowa miłosierdzia sprawiły, że jednak przekonałem się do tej religii. Jutro idę się zapisać i wpłacić pieniądze.

Poza tym skoro jest demokracja i większość wybiera chujową partię - PO, to też powinniście zamknąć mordy i uszanować większość, hipokryci.

Zgłoś
genghiskhan 2013-05-30, 18:09 1
wybrać się gdzieś bo ładna pogoda? kurwa gdzie????
Zgłoś
z................k 2013-05-30, 18:35 1
A ja byłem dziś w pracy produkować pełną parą, żebyście mieli co pić (piwo) w te święto i jedyne, co z tego mam to to, że wszystko pozamykane Ech ale interes

A szczerze, cieszcie się że macie wolne, mimo to pewne niedogodności związane z komunikacją świąteczną jak i utrudnieniami w dostępie do usług i handlu są denerwujące
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-30, 18:45 1
A choinki wam kurwa nie przeszkadzają? Np taka jak w rockefeller centre?

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Stnq 2013-05-30, 18:47 7
Naskoczyliście na Zarammoth'a jak popie*doleni o tym, jak się chełpi byciem ateistą, kiedy on po prostu powiedział, że takowy ateista łatwiej zorientuje się, ze islam jest jebnięty. I racja. A wam piana z pyska poleciała, że ateizmem się chwali, że job twoja mać na kk pluje. Ograniczanie przestrzeni publicznej jest ch*jowe, wszelkiej maści. Żebyście się nie zesrali tym, że nic nie powiedział o sobie jako ateiście. Katole (nie, nie katolicy, katole) to jednak popie*doleńcy.
Zgłoś
Brutalne_Bydle 2013-05-30, 18:48 3
Ja jestem katolikiem. Ołtarz rzeczywiście mógłby być lepiej ustawiony. Mi wiara w życiu wiele pomogła i czuję, że dzięki niej jestem szczęśliwym człowiekiem. Gdyby jakaś wspólnota postawiła sobie coś na jeden dzień na drodze i nie mógłbym przejechać, to na pewno nie rzucałbym się o to jak dziki osioł Chyba niektórzy po prostu muszą sobie ponarzekać i denerwować przy tym innych, którzy mają inne zdanie
A jeśli już tak bardzo to komuś utrudnia życie, to niech szuka tych którzy to postawili. O ile to katolicy tacy jak ja to przeproszą i poprawią. Wystarczy tylko jak człowiek z człowiekiem pogadać
Zgłoś
Stnq 2013-05-30, 18:51 1
Ci ludzie tutaj chyba żyją w innym świecie/rzeczywistości/?. Chyba, że zdjęcie ch*jowo postawionej budki z kebabem z podpisem, że nie dało się przejechać, to szczyt marudzenia. Gdyby latający potwór spagetti postawił sobie pomnik na środku skrzyżowania, tak na godzinkę, to pewnie zaplulibyście się na śmierć, bo jak to tak, religie wyśmiewają, spagetti zamiast boga, jeszcze mnie prawa ograniczają, bo przejechać nie mogę.
Wy tak na poważnie, nie? Matko.
Zgłoś
viader80 2013-05-30, 18:54 3
Zarammoth a ty zrozumieć nie możesz, że jakby nie to święto to byś w pracy zasuwał. po dwa POLSKA to kraj katolicki, i z szacunkiem obchodzi się święta i tardycję. Przez takich właśnie osobników kraje tracą swoją tożsamość i swoją wieloletnią historię. po trzy jak sie niepodob, że cię ograniczają to droga wolna. holandia, niemcy, anglia przyjmują wszystkich z otwartymi rękami a dla większych doznań możesz do iraku, arabii saudyjskiej, somalii zobaczysz czy tam niebędziesz ograniczany ))
Zgłoś
pushq 2013-05-30, 19:02 6
Zarammoth napisał/a:

Mówimy o muslimach, a już dziś nie ma mowy o wolności religijnej. Jak widać nie-katolik musi dziś zostać w domu lub dołączyć do tej szopki...

Obrazek

Też planowałem gdzieś dzisiaj się wybrać, bo pogoda ładna, ale nie zamierzam stać w korkach, bo muszą całą ulicę zablokować i jak widać chodniki/ścieżki rowerowe też.

Jak zwykle w Boże Ciało wszyscy wylewają żale, że wielce mają utrudnione życie biedaki. Ciekawe kurwa, że jak jakaś banda zorganizuje sobie koncert, paradę czy inny zlot i zablokują pół miasta w pizdu, żeby mogli sobie chlać w nieskończoność, na przykład w juwenalia to jest spoko. Wystarczy, że katolicy postawią na pół dnia jeden ołtarz a potem sobie do niego przejdą i już wielki ból dupy. Ciekawe - walczą o tolerancję dla każdego, nawet dla jebanych szmatogłowych, bo ich radykalizm to element kultury, a łażenie z cyckami na wierzchu i nazywanie się szmatami to manifestacja problemu gwałtów ( swoją drogą nie wiem jak rozbieranie się do rosołu ma go naprawić albo skłonić do rozmowy o nim - raczej zwróceniem uwagi na siebie). Nie ma jednak tolerancji dla poglądów katolików, którzy optują np. za seksem pomałżeńskim (chociaż nikomu nie zabraniają tego robić - w końcu jest wolność).
Zgłoś
mr_9mm 2013-05-30, 19:06 5
@Zarammoth
Ty tak na poważnie?
Po pierwsze ołtarz ustawiają mieszkańcy. Zwykle stoi kilka godzin. Często uzgadniają to z policją.
Po drugie czy to ty jechałeś tym rowerem, że się tak oburzyłeś?
Po trzecie gdzie ty człowieku widzisz tam komentarz przymuszający do modlitwy?
Nie rozumiem po co się tak spinasz tym ołtarzem...
Ja bym przeszedł obok tego ołtarza z rękami w kieszeniach (jak nicpoń) pogwizdując imperial march i tyle. A nie, to ścieżka rowerowa, to bym przejechał po trawniku bezproblemowo, w miarę szeroko tam jest. W sumie lepiej, niszczyć zieleń, "fuck the system".
Nie bronię ich, bo faktycznie jak idioci postawili, ale zupełnie nie rozumiem twojej spiny.

Mnie bardziej irytują kierowcy co parkują jak debile, blokują przejazdy, przejścia itd. W moim mieście codziennie są takie sytuacje.

A upatrywanie się w tym przypadku, czekaj jak to napisałeś... "ograniczanie swobód obywatelskich". No nieźle, przyznaję. Macierewicz byłby dumny. Te katolskie spiski! Wszędzie ci podstępni katole czyhają na bezbronnych i jakże biednych ateistów.
Nic tylko usiąść i zacząć płakać.
Ze śmiechu.
ps
Co do przyczepek rowerowych dla dzieci... no cóż, fajny potencjalny materiał na harda. Jak coś w nią przywali.

Zgłoś
dagothar 2013-05-30, 19:09
Kurwa, można przecież nie być katolikiem, mieć w dupie jakiekolwiek święta, i mieć akurat urlop. I co, banda łażących bez celu idiotów blokuje drogi, mając gdzieś to, że ktoś inny akurat chce z nich skorzystać? I jeszcze mają pretensje. Typowa wioskowa mentalność, za grosz nie lepsza od muzułmańskiej.
Zgłoś
tsunami1906 2013-05-30, 19:13 4
Zarammoth napisał/a:

Jak widać nie-katolik musi dziś zostać w domu lub dołączyć do tej szopki...

A co Cię kurwa do krzesła przywiązali? Ja nie jestem katolikiem i nie siedziałem dziś w domu.
Zgłoś
Ciesin 2013-05-30, 19:13 4
Kurwa, od kilkuset lat odbywają się procesję i nagle tworzy to wielki problem. Skoro mam świadomość dzisiejszego święta i rzeczy które dzieją się wokół mnie, to jestem w stanie bez problemu ominąć czy to procesję, czy ołtarze umieszczone na jej trasie. Ale nie, lepiej się wpierdolić na trasę procesji i płakać w internecie, że stoi tam ołtarz. Jak widać bycie światłym ateistą nie zwalnia z bycia nieporadną pizdą.

Nie jestem praktykującym katolikiem (niepraktykującym raczej też nie...), więc ze swoim bólem dupy proszę się zwracać do lekarza, a nie do mnie.
Zgłoś
razoreus 2013-05-30, 19:15 5
Ja bym profilaktycznie wszystkich wierzących wypierdolił na księżyc, a niech się nawzajem pozabijają o religię
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów