18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
woodstock 2012
hujkurwauuu • 2013-07-25, 9:59
woodstock coraz bliżej a ekipa bez3manki zrobiła film podsumowujący poprzednią edycję

ps: i tak tam pojadę
ps2: czekam na ból dupy w 300 komentarzach
Zgłoś
mjolnir 2013-07-25, 12:29 37
Zarammoth napisał/a:

Najwięcej wiedzą o Woodstocku ci, co nie byli tam ani razu, a słuchają TVNu czy Trwam... Tam jest masa różnych ludzi - tacy co chleją na umór, jak i abstynentów (są strefy bez %), są brudasy, ale i tak są kilkunastometrowe kolejki pod prysznice. Chcesz ćpać - proszę bardzo, nie to nie, ruchać na siłę cię nie będą, wybierasz odpowiednie otoczenie ze swojej subkultury czy poglądów - są strefy rodzinne, jest nawet Przystanek Jezus dla katoli. I każdy szczęśliwy. Ludzie jadą tam, żeby przez 3 dni zapomnieć o świecie, wyszaleć się (jak w Vegas ). Jak macie zamiar przechadzać się w garniturach i słuchać opery to pomyliliście miejsca. A większy gnój i kurwienie znajdziecie na pierwszej lepszej techniawie. Pozdrawiam snobów.

A ja pozdrawiam lewaków co to na meczu nigdy nie były a pod tematami kibicowskimi piszą "zwierzęta, małpy, zabić ich itd." jebani hipokryci.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
m................6 2013-07-25, 12:30 9
banda ćpunów i idiotów
Zgłoś
matusiak1990 2013-07-25, 12:38 4
3:05 Jing Bong Ting & Top Cat - Sundown

@up - prowokator
Zgłoś
Bembols 2013-07-25, 12:38 5
Ten 2 mnich z klasztoru kapucynów ma głos znany mi z gier Ogólnie na fajny pomysł wpadli z tym spirytusem

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
s................9 2013-07-25, 12:39 2
Chyba wole zostać w domu i siedzieć na sadisticu
Zgłoś
Safko666 2013-07-25, 12:40 10
Pierdolone metalowe brudy, syf smród chujówka po całości.
Oczywiście, ze jadę
Zgłoś
Thauglorimorgor 2013-07-25, 12:40 4
@max666

Ładnie to tak na własną rodzinę mówić?
Zgłoś
SSMAN_MEGADETH 2013-07-25, 12:40
"...i nie trzeba się myć"

Jadę.
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-25, 12:43 13
mjolnir napisał/a:

A ja pozdrawiam lewaków co to na meczu nigdy nie były a pod tematami kibicowskimi piszą "zwierzęta, małpy, zabić ich itd." jebani hipokryci.

Na Woodstocku większość to ludzie apolityczni lub o polityce w ogóle nie rozmawiający, więc nie wiem o co chodzi z tymi lewakami. Kolejny efekt gadek z Radia Maryja? Bo ten co woli zajarać zioło (bo nie ukrywajmy, wielu takich jest tam) to lewak, a ten co chleje wódę to prawak? Nie wiem jak inni, a ja nie uogólniam zachowań kibiców/kiboli/ultrasów na całą grupę. Sam jestem kibicem, a przy okazji jeżdżę na Wooda czy Jarocin.

A tu coś dla prawicowców-narodowców:

Zgłoś
buszta2 2013-07-25, 12:47
"Jest jedna rzecz dla której warto żyć... Woodstock i nie trzeba się myć"
Esencja
Zgłoś
equail 2013-07-25, 12:47 1
Ja jadę pierwszy raz. Wyjazd już w sobotę (Przystanek Jezus), ale mega nie mogę się doczekać.

Z tego co słyszałem od ludzi, którzy jeżdżą, to rzeczywistość jest zupełnie inna od realiów - jak wrócę to potwierdzę.

Z tym drugim "mnichem" rzeczywiście beka, ale bardziej mnie śmieszy, że tam będą prawdziwi mnisi (w tym pewnie i kapucyni).
Zgłoś
K................k 2013-07-25, 12:52 5
Michela111 napisał/a:

Taaa , marihuanen sobie do żył wstrzykujo a potem z przedawkowania umierajo w tym syfie ...

Wracaj do kuchni, i napisz 1000 razy na kartce, że nie stawia się spacji przed przecinkami i kropkami. A najlepiej pierdolnij się w łeb młotkiem do rozbijania kotletów.
Zgłoś
damianoski 2013-07-25, 12:53
Jebane siersciuchy z woodstocku jestescie brudasami, przyznajcie sie,a nie bedziecie potepieni na wieki !
Zgłoś
Anonymouz 2013-07-25, 12:58
Impreza brudasów
Zgłoś
mjolnir 2013-07-25, 13:11
Zarammoth napisał/a:

Na Woodstocku większość to ludzie apolityczni lub o polityce w ogóle nie rozmawiający, więc nie wiem o co chodzi z tymi lewakami. Kolejny efekt gadek z Radia Maryja? Bo ten co woli zajarać zioło (bo nie ukrywajmy, wielu takich jest tam) to lewak, a ten co chleje wódę to prawak? Nie wiem jak inni, a ja nie uogólniam zachowań kibiców/kiboli/ultrasów na całą grupę. Sam jestem kibicem, a przy okazji jeżdżę na Wooda czy Jarocin.

A tu coś dla prawicowców-narodowców:

Idź z tym gównianym zespołem wpizdu, wielcy patrioci na woodszambie a to dobre. Apolityczny mówisz a komora gościli. Taka historia mi się przypomniała, jak moi koledzy jeździli na to zbiegowisko opowiadali że stały toitoi-ki przy jakimś lesie jak jakiś brud wchodził do niej jakaś siła nieczysta je przewracała i koleś wychodził z niej cały w gównie.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów