18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
woodstock 2012
hujkurwauuu • 2013-07-25, 9:59
woodstock coraz bliżej a ekipa bez3manki zrobiła film podsumowujący poprzednią edycję

ps: i tak tam pojadę
ps2: czekam na ból dupy w 300 komentarzach
Zgłoś
setius 2013-07-25, 13:15
Widzimy się na polu brudasy ;]
Zgłoś
eNeRgOo 2013-07-25, 13:29 5
Ile tu przeciwników Woodstocku lol. Widać rodzina i kościół dobre pranie mózgu wam zrobili.
Zgłoś
Mazbah 2013-07-25, 13:31 6
Zgłoś
aroaro1993 2013-07-25, 13:32 3
1) Shantel - Disko Partizani
2) Łąki Łan - Jammin
3) Mitra - Cofnąć Czas
4) Top Cat ft Jacky Murda and Max Power - Sundown
Zgłoś
aopia 2013-07-25, 13:38 3
Kurwa, ciągle próbuję ale no nie mogę się powstrzymać przed określeniem tych ludzi brudasami.
Zgłoś
jubbaday 2013-07-25, 13:43
krishna napisał/a:

Ktoś kto nie był tam nie może mówić jak tam jest!
Do zobaczenia na Przystanku

Nie byłem na słońcu. Nie mogę mówić jak tam jest?
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-07-25, 13:43 5
Woodstock - wielkie zbiorowisko wyrzutków, meneli, ćpunów, wszelkiej maści degeneratów i ludzi nieprzystosowanych do życia w normalnym społeczeństwie. W tym roku też będę.
Zgłoś
WhyMe? 2013-07-25, 13:48
1:22
Zgłoś
Quardumple 2013-07-25, 14:12 1
"Jestem Kapitan Amelinium !" ja pierdole
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-25, 14:12 2
mjolnir napisał/a:

Idź z tym gównianym zespołem wpizdu, wielcy patrioci na woodszambie a to dobre. Apolityczny mówisz a komora gościli. Taka historia mi się przypomniała, jak moi koledzy jeździli na to zbiegowisko opowiadali że stały toitoi-ki przy jakimś lesie jak jakiś brud wchodził do niej jakaś siła nieczysta je przewracała i koleś wychodził z niej cały w gównie.

To nie woodstockowicze wpuścili Komora. Po drugie był wygwizdany. Po trzecie do dzisiaj ludzie wypominają to Owsiakowi i jak widzę po komentarzach 90% ludzi jest tym wkurwiona. Jedź na Openera czy inny festiwal, a założę się, że tam prędzej dostaniesz wpierdol czy cię okradną i na pewno tam łysole i dziwki są bardzo czyste, że możesz im jeść z dupy... I kibel też wywrócą. Zresztą to właśnie po koncercie Prodigy, na który zjechali się ludzie, którzy nie mają z Woodem zwykle nic wspólnego (techno-gimby), kible były wymalowane graffiti "Prodigy".

Lepiej siedź na dupie i hejtuj wszystkich w necie od lewaków, na pewno będziesz miał co wspominać na starość...

Zgłoś
NumLock 2013-07-25, 14:18 1
Na przystanek Woodstock przyjeżdża ponad pół miliona ludzi. Wyrabianie sobie opinii na podstawie osób najbardziej charakterystycznych i ujebanych w błocie, pokazanych na większości filmików jest jak ocena sadoli na podstawie gimbazy.
Potrafię zrozumieć, że nie wszyscy muszą trawić wypady pod namioty, ale jeżeli normalnemu facetowi przeszkadza brak prądu i wody pod namiotem to coś jest nie tak. Według takiego toku rozumowania wszyscy harcerze i ludzie jeżdżący na campingi to pierdolone brudasy. Według mnie organizacja całego woodstocku przy tak wielkiej liczbie ludzi i tak jest godna podziwu.
Zgłoś
mjolnir 2013-07-25, 14:26 2
Zarammoth napisał/a:

To nie woodstockowicze wpuścili Komora. Po drugie był wygwizdany. Po trzecie do dzisiaj ludzie wypominają to Owsiakowi i jak widzę po komentarzach 90% ludzi jest tym wkurwiona. Jedź na Openera czy inny festiwal, a założę się, że tam prędzej dostaniesz wpierdol czy cię okradną i na pewno tam łysole i dziwki są bardzo czyste, że możesz im jeść z dupy... I kibel też wywrócą. Zresztą to właśnie po koncercie Prodigy, na który zjechali się ludzie, którzy nie mają z Woodem zwykle nic wspólnego (techno-gimby), kible były wymalowane graffiti "Prodigy".

Lepiej siedź na dupie i hejtuj wszystkich w necie od lewaków, na pewno będziesz miał co wspominać na starość...

Nie słucham techno i nie jeżdżę na takie koncerty ale uwierz mi na słowo że mam co wspominać na starość. Może i są tam "normalni" ludzie, chłopcy szukający łatwego ruchania, i dziewczyny dające dupy na wood bo to takie cool lub nie mające kasy na alkohol, reszta to lewactwo, rastacwele, pedały, antyrasisci i inny znienawidzony przeze mnie element.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
fine666 2013-07-25, 14:37
Smutne jest to, że ludzie jadą tam by napierdolić się i naćpać.

Poza tym jak wiesz, że będzie ból dupy to do chuja w arbuzie po cholerę to wstawiasz?
Zgłoś
Al-Bundy 2013-07-25, 14:41 4
ból dupy to ty będziesz miał kolego jak Ci mama nie pozwoli jechać. jest rzesza ludzi która gównem po prostu się nie jara a tym bardziej w nim się nie bawi. to że jesteś tak bardzo podniecony tym "festiwalem" nie znaczy, że każdy kto go nie lubi jest gorszy. no ale są ludzie i ludzie. jeden lubi pływać w błocie z szczochami i żygowinami najebanego towrzystwa drugi woli morze i jezioro. jeden lubi kobiety i ładne, zadbane dziewczyny drugi rwie niedomyte puszczalskie laski puszczające się na prawo i lewo za piwo albo paczkę fajek.

znam co najmniej 30 osób które regularnie jeździły i sam raz byłem na woodstoku ale tylko na koncercie prodigy. muszę powiedzieć, że nikt z tych regularnie jeżdzących kariery w życiu nie zrobił. co najwyżej bachora jakiemuś pasztetowi w glanach. spora część z nich jest wrakami po odwykach, 2 kolesi jest bezdomnych na własne życzenie bo drugs, sex i rock'n'roll.

nie zapomnij fiuta antygrzybem nasmarować. najlepiej wodą królewską.
Zgłoś
xaqq 2013-07-25, 14:48
w 2:25 trzebya było jej wjebać do pyska ten mikrofon
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów