18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
woodstock 2012
hujkurwauuu • 2013-07-25, 9:59
woodstock coraz bliżej a ekipa bez3manki zrobiła film podsumowujący poprzednią edycję

ps: i tak tam pojadę
ps2: czekam na ból dupy w 300 komentarzach
Zgłoś
Marcinxxxxx 2013-07-25, 10:17 1
Byłem dwa razy, raz i otatni raz zostawie to bez komentarza
Zgłoś
krishna 2013-07-25, 10:17 10
Ktoś kto nie był tam nie może mówić jak tam jest!
Do zobaczenia na Przystanku
Zgłoś
Wdr 2013-07-25, 10:25 67
byłem 2 razy niby spoko ale....no właśnie ale srają po lesie jebią się w lesie ćpają w lesie...niby spoko luz ale to nie moje klimaty lasek w majtkach wypinających cipsko za piwsko naćpanych brudnych metalowców niby spoko ale nie moje klimaty
Zgłoś
shaman01. 2013-07-25, 11:02 2
kto z sadoli wymieni kawałki w tle?
Zgłoś
masaq 2013-07-25, 11:02 4
mam dziwne przeczucie, że w przyszłym roku najwięcej dzieci urodzi się w kwietniu ;]
Zgłoś
Michela111 2013-07-25, 11:13 1
Już niewiele brakuje do 1 sierpnia ... Nie mogę się doczekać

Najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona mieści się w głowie, na nią nie ma lekarstwa.
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-07-25, 11:25 51
wszędzie syf, taplają się w błocie jak świnie, potem się myją i w tej samej wodzie znowu taplają, widzę przebrania na poziomie tych wszystkich ludzi... pozdrawiam jedynie mnicha z 1:22 za zajebisty głos
Zgłoś
shaman01. 2013-07-25, 11:31
haha juz mam
Zgłoś
brudny 2013-07-25, 11:40 30
widziałem w trwam jak tam jest. szatan się wami interesuje
Zgłoś
dogmit 2013-07-25, 12:18 20
ćpieją i się nie myją... lewaki tak to musi być brudstock

ps. mój ból dupy przy tym którym będą mieć lewaki po przebudzeniu to małe piwko
Zgłoś
Zarammoth 2013-07-25, 12:20 55
Najwięcej wiedzą o Woodstocku ci, co nie byli tam ani razu, a słuchają TVNu czy Trwam... Tam jest masa różnych ludzi - tacy co chleją na umór, jak i abstynentów (są strefy bez %), są brudasy, ale i tak są kilkunastometrowe kolejki pod prysznice. Chcesz ćpać - proszę bardzo, nie to nie, ruchać na siłę cię nie będą, wybierasz odpowiednie otoczenie ze swojej subkultury czy poglądów - są strefy rodzinne, jest nawet Przystanek Jezus dla katoli. I każdy szczęśliwy. Ludzie jadą tam, żeby przez 3 dni zapomnieć o świecie, wyszaleć się (jak w Vegas ). Jak macie zamiar przechadzać się w garniturach i słuchać opery to pomyliliście miejsca. A większy gnój i kurwienie znajdziecie na pierwszej lepszej techniawie. Pozdrawiam snobów.

Zgłoś
Michela111 2013-07-25, 12:21 5
Taaa , marihuanen sobie do żył wstrzykujo a potem z przedawkowania umierajo w tym syfie ...

Najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona mieści się w głowie, na nią nie ma lekarstwa.
Zgłoś
santaxl 2013-07-25, 12:21 11
dla mnie woodstock = gruzstock, niczym się nie różni od bandy brudnych cyganów

"You can never be too white"
Zgłoś
dogmit 2013-07-25, 12:25 142
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów