Może raz do roku odejdziecie od kompa i pojedziecie na wood?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bylem w wieku 16 lat i wtedy moglo sie to wydawac super, ale teraz bym nie pojechal, bo po 1 poziom zespolow nie dorownuje platnym zachodnim festiwalom rockowym, po 2 faktytcznie smierdzi niemilosiernie, jest brudno i pelno pijanych zebrakow.
pojedźcie sobie w pierwszy dzień skoro wam tak niby śmierdzi, gdybyście zobaczyli jacy ludzie tam jeżdżą to byście się zdziwili, matki, żony, babcie, milionerzy, przeróżna masa tam jest, ja byłem kilka razy tylko z tego względu dla czystej ciekawości i przez to że mam tam niecałe 80km od siebie i przyznam, że jest pozytywnie, jest ciekawie, ale na pewno nie dałbym tam rady siedzieć kilka dni
@Ryuk
Przestań pierdolić.... Brudasy, brudasy i jeszcze raz brudasy. Można się dobrze bawić i być czystym i nie jebać jak wysypisko śmieci.
Przestań pierdolić.... Brudasy, brudasy i jeszcze raz brudasy. Można się dobrze bawić i być czystym i nie jebać jak wysypisko śmieci.
jezdze tam co roku. zawsze robie taki melanz, ze pozniej mam jakies dziwne jazdy jak trzezwieje. te pare dni w roku sa przepiekne ;d
Mega pozytywne getto. Mogli by już tam zostać.
Logiczne że jak ktoś śpi 3 dni pod namiotem, na imprezie gdzie jest pół miliona wiary to troche sie pobrudzi. Tylko że tam są krany, są prysznice, kto chce może sie iść umyć. Nie ma lepszego festiwalu w Polsce!!! Nie chodzi o muzyke, chodzi klimat!
Kto nie był tam ani razu niech zamknie morde, pojedzie i najpierw to zobaczy. Lepiej siedzieć przed kompem i wyzywać ludzi którzy umieją sie bawić od brudasów... A idźcie wy wpeezdu...
Kto nie był tam ani razu niech zamknie morde, pojedzie i najpierw to zobaczy. Lepiej siedzieć przed kompem i wyzywać ludzi którzy umieją sie bawić od brudasów... A idźcie wy wpeezdu...
@GoKuX15 a kto ci każe być brudnym na woodstocku? Są wanienki i prysznice do których są niesamowite kolejki więc wiara się myję. To nie tak, że bawią się w błocie w pierwszy dzień i później siedzą ujebani 3 dni. Jak masz moto to jeszcze lepiej, bo masz wydzielony rejon bez kurzu, smrodu z tojtojów i nieproszonych gości.
@GoKuX15 hahaha dobrze podsumowałeś
Brudasy. I jeszcze każdy zbiera na piwo, " Kierownikuu, poratuj 10 gr ". Do gazu.
Chyba nigdy nie byliście na żadnym festiwalu muzycznym, na lansiarskim i mniejszym Heineken Open'er jest dokładnie taki sam syf jeśli nie gorszy a przecież tam bawi się sama "elita" lansiarstwa, czyści i pachnący - czysto w teorii.
GoKuX15 napisał/a:
@Ryuk
omg ure so pr0 can i touch ya ? jedziesz na imprezy takie jak : ? i teraz słucham ? Co najwyżej byłeś na jakimś chujowym koncercie Eldo albo innego gówna . Czy tam starszego niech ginie ten wasz srap i jeb hop
aopia napisał/a:
Kurwa, ciągle próbuję ale no nie mogę się powstrzymać przed określeniem tych ludzi brudasami.
Przynajmniej umieją się bawić a 90% z nich zarucha więcej w jedną noc niz ty przez rok .
@GoKuX15
Gówniarzu, co Ty kurwa wiesz o woodstocku, skoro matka ledwo co do piaskownicy Cię wypuszcza. Słuchaj rzadziaku, ja tam dzień w dzień szedłem pod krany zaliczyć "poranną toaletę" i żeby było śmieszniej, w kolejce do wanny stałem kilkadziesiąt minut, co świadczy o tym jak dużo ludzi dba tam o higienę, mimo że lubią się pochlapać w błotku. Ja swoje powiedziałem, byłeś? Nie? To kurwa zamilcz.
@down
... masz na chacie.
Gówniarzu, co Ty kurwa wiesz o woodstocku, skoro matka ledwo co do piaskownicy Cię wypuszcza. Słuchaj rzadziaku, ja tam dzień w dzień szedłem pod krany zaliczyć "poranną toaletę" i żeby było śmieszniej, w kolejce do wanny stałem kilkadziesiąt minut, co świadczy o tym jak dużo ludzi dba tam o higienę, mimo że lubią się pochlapać w błotku. Ja swoje powiedziałem, byłeś? Nie? To kurwa zamilcz.
@down
... masz na chacie.
Gdzie są laski topless w błocie?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów