Może raz do roku odejdziecie od kompa i pojedziecie na wood?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozpierdalacie ludzie,osobiście tam nie byłem,ale widzę klimat podobny do zlotów motocyklowych,muza,chlanie,ćpanie a wieczorem ostre mordobicie.
aopia ty jesteś popierdółka i zakłamana szmata. Jak ktoś nie zapierdala dla sąsiadów do kościoła co niedziela to ma być brudasem. Jak mnie wkurwiają takie głupie kutasy które prócz kazania i koncertu organowego organisty w życiu nic nie widzieli ale za to mają najwięcej do powiedzenia. To też was się tyczy co temu ciulikowi piwo stawiacie.
Jebane wyrzutki społeczeństwa do gazu z nimi
aopia napisał/a:
Kurwa, ciągle próbuję ale no nie mogę się powstrzymać przed określeniem tych ludzi brudasami.
ale dupy które tam są to byś wyruchał ;/
Niestety, prawda jest taka, że ktoś, kto nigdy nie był na woodzie tego nie zrozumie. Może i jest syf, kiła i tabuny debili, ale to zawsze najlepsze kilka dni w całym moim roku!
akcja zaczyna się od 2:55 do 2:57.
Ciekawe czy ma ktoś filmik z gościem w stroju Borata, skaczącym na Bungee ;D
Ja miałem, ale mi się kamera rozdupczyła ;>
Ja miałem, ale mi się kamera rozdupczyła ;>
Brudasy? Cóż, może i przez te 3 dni poziom mojej higieny znajdował się na poziomie low, ale za to wskaźnik zabawy wypierdolił poza skalę.
A i na ostatnim przystanku najechało się w chuj "czyściutkich" wyglancowanych technozjebów którzy przyjechali na Prodigy, więc oni zapewne są w porządku.
A i na ostatnim przystanku najechało się w chuj "czyściutkich" wyglancowanych technozjebów którzy przyjechali na Prodigy, więc oni zapewne są w porządku.
@tuiq kurwa żebyś tam był to byś wiedział, że można się tam normalnie jak człowiek umyć w wannie, pod prysznicem jedynie co musisz miec to szampon -.^
Kilku moich znajomych też pojechało tylko na Prodigy na 1 dzień... Też sie obawiali "masy brudnych, śmierdzących metali". I co? Za rok jadą z nami na wszystkie dni
Osoba która nigdy tam nie była widzi ludzi bawiących sie w błocie i sobie wyrabia opinie. Co z tego że jest to tylko malutki, specjalnie wydzielony kawałek, nad którym odrazu jest prysznic!! Sam w błocie nie skakałem bo mnie to nie bawi, ale jak bawi kogoś innego to nie widze problemu. NIKT nie chodzi uj bany w błocie na koncert.
Tak wielkich imprez poprostu nie ma w Polsce. Co roku jest coraz więcej ludzi, a to o czymś świadczy. 0.5 miliona ludzi oznacza że zawsze znajdzie sie jakiś menel/brudas/technozjeb/metal/moher/pojeb/dres/pustak/złodziej i wymieniać by można..... Co nie oznacza że wszyscy tacy są...
Zresztą niektórzy są tak głupi że im się tego nie wytłumaczy, i w sumie w dupie to mam Na początku sierpnia i tak tam będe
Osoba która nigdy tam nie była widzi ludzi bawiących sie w błocie i sobie wyrabia opinie. Co z tego że jest to tylko malutki, specjalnie wydzielony kawałek, nad którym odrazu jest prysznic!! Sam w błocie nie skakałem bo mnie to nie bawi, ale jak bawi kogoś innego to nie widze problemu. NIKT nie chodzi uj bany w błocie na koncert.
Tak wielkich imprez poprostu nie ma w Polsce. Co roku jest coraz więcej ludzi, a to o czymś świadczy. 0.5 miliona ludzi oznacza że zawsze znajdzie sie jakiś menel/brudas/technozjeb/metal/moher/pojeb/dres/pustak/złodziej i wymieniać by można..... Co nie oznacza że wszyscy tacy są...
Zresztą niektórzy są tak głupi że im się tego nie wytłumaczy, i w sumie w dupie to mam Na początku sierpnia i tak tam będe
Festiwal pozytywnej energii. nic nie pamietam z trzech dni, ale kurwa, cóż wam do tego drodzy koledzy z brudem w duszy? Mila zabawa, fajni ludzie, tylko, ze alkohol zabija poczucie głodu i na to trzeba uwaqzac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów