📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śmierdzi gimbazą..
Moreq napisał/a:
12 minut gówna
Może i gówno ;D ale chłopy 17+ lat po głosie srające jak neo kidy bo im mecz nie poszedł dobrze to śmiech na sali.
Co z tą Polską? Tomaszu Lisie..
Czekałem na masterczułki
Szkoda, że nie można dawać pustych kufli ... chociaż za dobre chęci.
1PADX byłem w tym klanie znam dowódcę, straszny spinacz... Ten dowódca to właśnie ten co drze ryja tutaj xD aha panowie mają od 20 do 45 lat, sam dowódca jest przed 30 xD. Lubiłem chodzić na CW dla tych rejdży, nie grałem, ale polewałem z tych akcji.
Nie wyrobiłbym, jakby się ktoś tak spinał i cały czas morde darł. Chuj ci w masterczułki, pierdole, nie jadę!
Sam w to pykam od dłuższego czasu, średnia wieku w poważnych klanach przekracza ponad 25.
W moim był ( już nie gra ) koleś 55+. A że to taka rywalizacja budzi emocje to i kurwami rzucają na lewo i prawo jak sie zmaści
W moim był ( już nie gra ) koleś 55+. A że to taka rywalizacja budzi emocje to i kurwami rzucają na lewo i prawo jak sie zmaści
na chuj nam gempleje na sadolu tutaj, owszem drą ryja jak obrzezane knury ale w każdym klanie tak jest
Jeżdżą czołgiem tam i tu, szukając przyjaciół na lufe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów