W tym roku pieniądze zbierane na WOŚP mają wspierać najmłodszych i najstarszych. Wreszcie będzie dofinansowanie do aborcji i eutanazji!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
owsiak zlodziej, polowa pieniedzy idzie na koszty "organizacyjne"... pozdrawiam.
Tak zaraz bóle dupy, że tyle sprzętu kupionego.
Mam w dupie czyjeś opinie i zdanie nt. tzw. darowizn i datków na te i inne organizacje.
Daję kasę (lub też odliczam swój 1%) w imię tzw. "szczytnej idei" dla tych, których osobiście uważam za godnych mojego zaufania i potrzebujących. Moja kasa - moja decyzja, kto dostanie.
WOŚP ode mnie dostała i w skarbonę, i w ramach mojej działalności - i chuj komuś do tego, kto jeszcze dostał i ile z mojego portfela poszło dla Caritasu czy na jakieś schronisko dla zwierząt.
Moja sprawa i mój wybór, czy będę chciał pomóc człowiekowi, czy porzuconym zwierzętom.
Po chuj w ogóle ta śmiesznie tęga rozkmina? Każdy powinien robić w tej kwestii, co uważa za sposobne.
Mam w dupie czyjeś opinie i zdanie nt. tzw. darowizn i datków na te i inne organizacje.
Daję kasę (lub też odliczam swój 1%) w imię tzw. "szczytnej idei" dla tych, których osobiście uważam za godnych mojego zaufania i potrzebujących. Moja kasa - moja decyzja, kto dostanie.
WOŚP ode mnie dostała i w skarbonę, i w ramach mojej działalności - i chuj komuś do tego, kto jeszcze dostał i ile z mojego portfela poszło dla Caritasu czy na jakieś schronisko dla zwierząt.
Moja sprawa i mój wybór, czy będę chciał pomóc człowiekowi, czy porzuconym zwierzętom.
Po chuj w ogóle ta śmiesznie tęga rozkmina? Każdy powinien robić w tej kwestii, co uważa za sposobne.
Właśnie kończy się kolejny proces o oszczerstwa typu "Owsiak to złodziej". Chcesz się załapać na kolejny?
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.
Owsiak i jego świta to niezłe cwaniaczki. Przez lata opracowali sobie taki system odbijania argumentów, że każdy zarzut wymierzony w wośp albo owsiaka nie zostaje zdementowany tylko zagłuszony pseudo logicznym bełkotem. Np:
zarzut: Owsiak bierze kasę dla siebie, buduje domy, kupuje samochody itd.
odpowiedź: Ten kto tak mówi po prostu zieje bezmyślną zawiścią, jest wcieleniem zła.
zarzut: Wośp nie wydaje całej zgromadzonej kasy na realizację obiecywanych celi.
odpowiedź: Ten kto tak mówi chce żeby dzieci umierały w szpitalach.
zarzut: Koszty organizacji wośp są niewspółmierne do ilości zebranych pieniędzy.
odpowiedź: Zobaczcie ile jest sprzętu z serduszkiem w szpitalach bla bla bla.
zarzut: Przetargi na zakup sprzętu są ustawione, kupiony sprzęt zbiera kurz.
odpowiedź: Bez wośp służba zdrowia by zginęła, połowa dzieci by wymarła.
I wiele innych. Coś musi tutaj śmierdzieć skoro posuwaną się do takich tanich trików.
zarzut: Owsiak bierze kasę dla siebie, buduje domy, kupuje samochody itd.
odpowiedź: Ten kto tak mówi po prostu zieje bezmyślną zawiścią, jest wcieleniem zła.
zarzut: Wośp nie wydaje całej zgromadzonej kasy na realizację obiecywanych celi.
odpowiedź: Ten kto tak mówi chce żeby dzieci umierały w szpitalach.
zarzut: Koszty organizacji wośp są niewspółmierne do ilości zebranych pieniędzy.
odpowiedź: Zobaczcie ile jest sprzętu z serduszkiem w szpitalach bla bla bla.
zarzut: Przetargi na zakup sprzętu są ustawione, kupiony sprzęt zbiera kurz.
odpowiedź: Bez wośp służba zdrowia by zginęła, połowa dzieci by wymarła.
I wiele innych. Coś musi tutaj śmierdzieć skoro posuwaną się do takich tanich trików.
moja kobita pracowała w tym sztabie liczenia forsy, jak mi powiedziała że jakiś dzieciak 2 kółka w tej puszce przyniósł to mi się słabo zrobiło... kilka godzin a gówniarz w puszce ma więcej siana niż moja miesięczna wypłata... ile takich puszek się zgubiło...
Z tacy idzie 100% na koszta organizacyjne i nikt afery nie robi. Żeby nie było, nie dałem kasy ani WOŚP, ani Caritasowi, ani kościołowi. Nadmiar gotówki idzie na pomoc zwierzętom. Bo kurwa ludzie jakoś sobie na tym skurwiałym świecie poradzą, a zwierzęta niekoniecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów