📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wow moim zdaniem najlepsza gra wszech czasów, niestety z każdym kolejnym dodatkiem Blizzard zwyczajnie ją niszczył, stracili już masę graczy, bo zwyczajnie gra nie oddaje dawnego klimatu. Mam nadzieję że widzą swoje błędy i ten dodatek przywróci dawniejszy klimat.
@up
nie zmienia to faktu, że grając w gry tego typu tracisz życie przed komputerem, grając w jedną i tą samą grę setki godzin...
nie zmienia to faktu, że grając w gry tego typu tracisz życie przed komputerem, grając w jedną i tą samą grę setki godzin...
A ja po cichu liczę na pełnometrażowy film od Blizzarda ponieważ każdy ich zwiastun wygląda świetnie .
@Forysiao
Film jest już nakręcony, teraz trwa proces postprodukcji. Premiera jest przewidziana na marzec 2016
Film jest już nakręcony, teraz trwa proces postprodukcji. Premiera jest przewidziana na marzec 2016
Raikiri73 napisał/a:
@up
taka ciekawostka:
przeglądając sadistica też.
polecę klasykiem. Mają rozmach skurwysyny. Piwo.
Kluposz, WoW jest tak samo najlepszą grą wszech czasów jak Bieber jest najlepszym piosenkarzem wszech czasów, po prostu oba przypadki mają konsumentów z IQ krzesła.
IMHO WoW jest słaby. LOTRO było całkiem ciekawe i w miarę trudne do czasu wyjścia RoI. Po tym przestałem grać bo nie było sensu. Durne raidy ekonomia gry się sypnęła loot system stał się czasami tak kretyński iż szkoda gadać.
Masz dwudzieste po znajomości.
Jedyny mocny punkt wowa: fabuła. Reszta to typowe hujowe mmorpg + pay2win. Nie jestem fanem żadnego zjebanego mmorpg, gatunku który jest jak cyganie wśród ludzi: na ekranie od czasu do czasu wygląda dobrze, a w rzeczywistości...
Gram od 2009. Na widok tej zapowiedzi mało co sie nie osrałam na rzadko. Szykuje się wiele zmian dotyczących PVP, nowe zony z nową walutą, kilka nowych dungeonów,raidów. Same postacie przeszły mały lifting i nie będą już takie kanciaste. Ja sie jaram, chociaż £50 drogą nie chodzi i wąż w kieszeni już daje o sobie znać
Jedyny mocny punkt wowa: fabuła. Reszta to typowe h*jowe mmorpg + pay2win. Nie jestem fanem żadnego zj***nego mmorpg, gatunku który jest jak cyganie wśród ludzi: na ekranie od czasu do czasu wygląda dobrze, a w rzeczywistości...[quote]
pay2win ? nie płacąc nie da sie zagrac w ta gre a dodatkowych mikroplatnosci zadnych nie ma. wiec nie jest ona p2w tylko pay2play to dwie rozne rzeczy
pay2win ? nie płacąc nie da sie zagrac w ta gre a dodatkowych mikroplatnosci zadnych nie ma. wiec nie jest ona p2w tylko pay2play to dwie rozne rzeczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów