📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To nie są wojskowi, a jakieś śmiecie przypadkowo poubierane w mundury.
Do solówy by stanął kmiot a nie kurwahu lachakbar
uczulenie mam na to juz
uczulenie mam na to juz
Q L I M A X
Pierwszy strzał 0:18
Oczywiście piwo
Oczywiście piwo
jacyś muzułmanie, nie wiem tylko czy mam się cieszyć czy nie, bo wpierdol dostają terroryści z ISIS czy np. Kurdowie...
a kto ich uczył gardę trzymać
wazne ze wybijaja sie miedzy soba. to zawsze na plus
Lubie oczojebne avatary
MaszAyahuaskę napisał/a:
lokalnywatażka, źródło podaje, że wojskowi, więc taką informację przekazałem dalej...
Nie czepnąłem się rzetelności Twojego opisu, tylko faktu, że takie zachowanie nie przystoi żołnierzowi. To z filmu to bydlaki jakieś, wcielone zapewne do jednej z allahakbarskich "armii" tylko po to, żeby pastwić się nad bezbronnym "wrogiem".
Bydlaki bo leją związanych kozojebców? Oni to samo robią w Europie przy aprobacie lewackich mediów i polityków. Lać to ścierwo z każdej możliwej strony! Dobrze robią!
to na pewno ciapakland
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów