📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie są wojskowi, a jakieś śmiecie przypadkowo poubierane w mundury.
Do solówy by stanął kmiot a nie kurwahu lachakbar
uczulenie mam na to juz
uczulenie mam na to juz
lokalnywatażka, źródło podaje, że wojskowi, więc taką informację przekazałem dalej...
jacyś muzułmanie, nie wiem tylko czy mam się cieszyć czy nie, bo wpierdol dostają terroryści z ISIS czy np. Kurdowie...
a kto ich uczył gardę trzymać
MaszAyahuaskę napisał/a:
lokalnywatażka, źródło podaje, że wojskowi, więc taką informację przekazałem dalej...
Nie czepnąłem się rzetelności Twojego opisu, tylko faktu, że takie zachowanie nie przystoi żołnierzowi. To z filmu to bydlaki jakieś, wcielone zapewne do jednej z allahakbarskich "armii" tylko po to, żeby pastwić się nad bezbronnym "wrogiem".
Bydlaki bo leją związanych kozojebców? Oni to samo robią w Europie przy aprobacie lewackich mediów i polityków. Lać to ścierwo z każdej możliwej strony! Dobrze robią!
to na pewno ciapakland
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów