Kobiety jednak naprawdę są wrednymi kurwami. Ostatnio przekonałem się o tym gdy pewna kobieta przyznała się, że jest chora na AIDS dopiero po tym gdy skończyłem ją gwałcić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie panikuj. Jesteś zdrowy. Zapamiętaj tylko że obnażanie się przed kobietami w parku nie jest gwałtem.
O kurwa jakie śmieszne XD
Przypomniał mi się zajebisty kawał
Idzie czerwony kapturek z koszyczkiem przez las do swojej chorej babci. Niestety w krzakach czai się wielki, nieokrzesany wilk, który przymierza się w ukryciu do ataku na czerwonego kapturka. Wyskoczył, zgwałcił niewinne dziewczę, które o dziwo było zadowolone. Nawiązała się więc krótka konwersacja:
W: I co kapturku, fajnie było?
K: Zajebiście, masz zaświadczenie, że nie chorujesz na AIDS?
W: Mam.
K: To już możesz je potargać
Idzie czerwony kapturek z koszyczkiem przez las do swojej chorej babci. Niestety w krzakach czai się wielki, nieokrzesany wilk, który przymierza się w ukryciu do ataku na czerwonego kapturka. Wyskoczył, zgwałcił niewinne dziewczę, które o dziwo było zadowolone. Nawiązała się więc krótka konwersacja:
W: I co kapturku, fajnie było?
K: Zajebiście, masz zaświadczenie, że nie chorujesz na AIDS?
W: Mam.
K: To już możesz je potargać
Ciekaw jestem, kto z naszych wielkich forumowych sadoli udostępni to na fejsbuku, pod własnym imieniem i nazwiskiem
Nie chwały, ale waszych dramatów
Oni są pojebani, ale pewne rzeczy mają dobrze ustawione.
Nie bój się
Jak umyjesz chuja w ciepłej wodzie z mydłem do godziny od stosunku wszystko będzie dobrze.
No chyba że jebałeś jej patele przy gwałcie to sorry
Jak umyjesz chuja w ciepłej wodzie z mydłem do godziny od stosunku wszystko będzie dobrze.
No chyba że jebałeś jej patele przy gwałcie to sorry
Smutas napisał/a:
Nie wymądrzaj się. Już ja lepiej wiem co robiłem z twoją starą.Nie panikuj. Jesteś zdrowy. Zapamiętaj tylko że obnażanie się przed kobietami w parku nie jest gwałtem.
Widzę, że znalazło się dwóch sadoli-idiotów
Nie chwały, ale waszych dramatów
loveandpeace napisał/a:
Nie wymądrzaj się. Już ja lepiej wiem co robiłem z twoją starą.
Jechanie po rodzicach jest takie dojrzałe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów