Choć jestem przeciwnikiem przeróbek to trzeba przyznać, że 600hp, 800Nm urywa dupę a tyle osiągnąć z 2.5L silnika to sztuka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Znajomego kumpla też jarały hp i Nm. Kilka dni temu poznał niebo dzięki zderzeniu z murem. Fajnie nie?
Kurwa trzęsie mu się ta łapa jak by napierdalał konia całą noc.Chuja widać ile ma na pateli:/
@up
Widać że o słowniku ortograficznym nie marzyłeś.
Widać że o słowniku ortograficznym nie marzyłeś.
W tytule jest blad, po kokpicie widac ze to nie jest 325i a 525i ale przyznam ze robi wrazenie.
johnny.johnny napisał/a:
W tytule jest blad, po kokpicie widac ze to nie jest 325i a 525i ale przyznam ze robi wrazenie.
Błędu nie ma, po kokpicie widać, że to jest 3er e30.
@ up
Po kokpicie? Po kokpicie to chuja widać
Po kokpicie? Po kokpicie to chuja widać
Xenomorph08 Ty się nie śmiej bo tyle "Bawarek" co ci znaffcy obejrzeli na Allegro i YouTube musiało ich czegoś nauczyć
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX) a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX) a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
a ja nie iwme czemu postawilem wszystkim piwo
magikp1 napisał/a:
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX)
magikp1 napisał/a:
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX)
ja tak podkrecilem dełu tiko do 500 kuni - magnetyzer, LPG z duzym reduktorem, sportowe dywaniki i szpojler aby zwiekszyc docisk tylnej osi bo sie zrobil nadsterowny
magikp1 napisał/a:
a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
codziennie rano takie spotykam pod kosciolem gdy jade na roraty moim dełuu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów