Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nerwy puszczają konfidencie? Nie jestem takim słabeuszem bez honoru jak ty, żeby sobie dorabiać cos. Agresja jest oznaką słabości i tylko donosząc Angelowi na mnie mogłeś złudnie poczuć się lepszy.
Teraz do jestem pewny iż jesteś z okolic Olkusza lub powiat nowotarski. To że jesteś z średniej klasy rolniczej lub robotniczej nie usprawiedliwia prostactwa i snobizmu. Jesli chcesz poczuć się lepszy to zacznij myśleć jak człowiek zdaj maturę na początek.
i znowu pudło, pojeździj trochę po pPolsce, pozwiedzaj, bo nic o niej nie wiesz, jebłeś się o jakieś 200km. po Duo posiadanie matury to żadenm wyczym, musiałem ją mieć żeby studiować. Po trzecie banderowski eunuchu to ty mnie zacząłeś atakować, jak i masę ludzi na tym forum. Wszyscy mamy z ciebie bękę proukrainski bęcwale bez szkoły, serca i honoru. Zastanów się co piszesz dwa razy bo to ty jesteś do tego wszystkiego konfidentem. Wyjaśniłem cię tam i zmieszałem z błotem, z racji tego jak marik1234 zesrałeś się do admina, a sam zacząłeś. Dam ci radę zastanów się nad sobą, bo jeśli jesteś tak samo głupowaty i zjebany w realnym życiu to wychodzi że mieszkasz na granicy z ukrami i strasznie ci żal że jesteście mniej rozwinięci i biedni. Dla mnie oczywiście to nie miara człowieka, bo swój żal kierujesz i nienawiść, a z racji iż nie jesteś zbyt bogato wykształcony, nie znasz słowi i ich korelacji, prowokujesz ludzi do strasznej beki z ciebie. Myślisz, że wyzywając będziesz miał poklask i dowartościujesz się, lecz wychodzi to zupełnie na odwrót. Niszczysz sam siebie i jesteś tak ograniczony i zmanipulowany ukraińską propagandą, że nie wiesz nic o świecie. Wyjedz z tej dziury gdzie mieszkasz, znajdz sobie prace, poznaj trochę świata i ludzi, bo droga która idziesz top droga do nikąd knypku bez skoły
i znowu pudło, pojeździj trochę po pPolsce, pozwiedzaj, bo nic o niej nie wiesz, jebłeś się o jakieś 200km. po Duo posiadanie matury to żadenm wyczym, musiałem ją mieć żeby studiować. Po trzecie banderowski eunuchu to ty mnie zacząłeś atakować, jak i masę ludzi na tym forum. Wszyscy mamy z ciebie bękę proukrainski bęcwale bez szkoły, serca i honoru. Zastanów się co piszesz dwa razy bo to ty jesteś do tego wszystkiego konfidentem. Wyjaśniłem cię tam i zmieszałem z błotem, z racji tego jak marik1234 zesrałeś się do admina, a sam zacząłeś. Dam ci radę zastanów się nad sobą, bo jeśli jesteś tak samo głupowaty i zjebany w realnym życiu to wychodzi że mieszkasz na granicy z ukrami i strasznie ci żal że jesteście mniej rozwinięci i biedni. Dla mnie oczywiście to nie miara człowieka, bo swój żal kierujesz i nienawiść, a z racji iż nie jesteś zbyt bogato wykształcony, nie znasz słowi i ich korelacji, prowokujesz ludzi do strasznej beki z ciebie. Myślisz, że wyzywając będziesz miał poklask i dowartościujesz się, lecz wychodzi to zupełnie na odwrót. Niszczysz sam siebie i jesteś tak ograniczony i zmanipulowany ukraińską propagandą, że nie wiesz nic o świecie. Wyjedz z tej dziury gdzie mieszkasz, znajdz sobie prace, poznaj trochę świata i ludzi, bo droga która idziesz top droga do nikąd knypku bez skoły
Nawet tego nie doczytałem i boję się odpisać żebyś znów nie doniósł. Jesteś cofnięty nie? Czy masz 15 lat żeby kogoś wyjaśniać. I niby mam się jakimś ulomem i jego prosowieckimi przyjaciółmi przejmować. Śmieszny z ciebie Ukrainiec ale czemu swoich nie lubisz i udajesz kogoś a jesteś nikim? A do tego jesteś pełen nienawiści czyli jesteś słaby, jak napisałem wcześniej nie ciągnę bo znow polecisz do administracji i doniesiesz o mowę nienawiści gdzie ten twój honor. Biedny chłopczyku zacznij żyć poza internetem i tam wrzucaj swoje odklejone poglądy.
[ Dodano 2024-08-31, 19:36 ]
Przypominajka twojego donosicielstwa
Przepraszam najmocniej, że się wtrącę, ale to co wrzuciłeś to "skrin" z twoich ostrzeżeń, nie ma tam wzmianki o tym, że użytkownik taki a taki poczuł się urażony twoją wypowiedzią. Mnie kiedyś jedna lewacka kurwa podjebała za to, że - UWAGA, nazwałem go głupim. Ja dostałem ostrzeżenie i on też, choć wcale sobie nie życzyłem, żeby on dostawał. Ta sytuacja może wyglądać identycznie.
Przepraszam najmocniej, że się wtrącę, ale to co wrzuciłeś to "skrin" z twoich ostrzeżeń, nie ma tam wzmianki o tym, że użytkownik taki a taki poczuł się urażony twoją wypowiedzią. Mnie kiedyś jedna lewacka kurwa podjebała za to, że - UWAGA, nazwałem go głupim. Ja dostałem ostrzeżenie i on też, choć wcale sobie nie życzyłem, żeby on dostawał. Ta sytuacja może wyglądać identycznie.
Bez wątpienia.
[ Dodano 2024-08-31, 22:45 ]
też mnie podpierdolił do admina. olej szmaciarza. kozaczenie w necie to wszystko co ma w swoim zasranym życiu.
A no tak Ciebie podpierdolilem bo jesteś tylko workiem zużywającym tlen.
Bez wątpienia.
To dlaczego kłamiesz, oskarżając użytkownika o to, że cię podjebał, skoro to ty go podjebałeś?
Nawet tego nie doczytałem i boję się odpisać żebyś znów nie doniósł. Jesteś cofnięty nie? Czy masz 15 lat żeby kogoś wyjaśniać. I niby mam się jakimś ulomem i jego prosowieckimi przyjaciółmi przejmować. Śmieszny z ciebie Ukrainiec ale czemu swoich nie lubisz i udajesz kogoś a jesteś nikim? A do tego jesteś pełen nienawiści czyli jesteś słaby, jak napisałem wcześniej nie ciągnę bo znow polecisz do administracji i doniesiesz o mowę nienawiści gdzie ten twój honor. Biedny chłopczyku zacznij żyć poza internetem i tam wrzucaj swoje odklejone poglądy.
wyjasniłem cie 60tko dziecko i bezmózgu, juz nie bede z toba gadał sprzedawczyku banderowski
[ Dodano 2024-08-31, 22:56 ]
też mnie podpierdolił do admina. olej szmaciarza. kozaczenie w necie to wszystko co ma w swoim zasranym życiu.
zwykłe dziecko i podpierdalacz, szpagaciarz, niech się ciągnie, mamy beke z tej szmaty banderowskiej. Piona mordo
Piłeś znów? Alkoholicy kłamią więc wiesz niemierzonych swoją miarą.
Znowu wklejasz to samo.
Znowu wklejasz to samo.
No a ty na to odpisujesz hahaha jakie uczucia ci przy tym towarzyszą?
No a ty na to odpisujesz hahaha jakie uczucia ci przy tym towarzyszą?
Oskarżasz kogoś o to, że cię podpierdolił i nie potrafisz udowodnić, że to prawda.
Oskarżasz kogoś o to, że cię podpierdolił i nie potrafisz udowodnić, że to prawda.
Masz screen dżony. W życiu bym nie doniósł nawet na prorosyjskie zero. Nie no @gahatek690 to wyjątek bo to najzwyklejszy prostak bez roli społecznej. Ale ciebie @riddick1773 czy @siriuz bym nie podjebal bo jesteście całkiem śmieszni. Święta komuno-trojca rublami opłacana.
Masz screen dżony. W życiu bym nie doniósł nawet na prorosyjskie zero. Nie no @gahatek690 to wyjątek bo to najzwyklejszy prostak bez roli społecznej. Ale ciebie @ czy @ bym nie podjebal bo jesteście całkiem śmieszni. Święta komuno-trojca rublami opłacana.
Jak chcesz. Udowodnij, że nie kłamałeś.
Jak chcesz. Udowodnij, że nie kłamałeś.
Ojejku Jasiu! Zapytaj freddricka1773, może to on kłamie, albo Ty doniosłeś. Jak tu wierzyć alkoholikowi wiesz kiedy alkoholik mówi prawdę?
Ojejku Jasiu! Zapytaj freddricka1773, może to on kłamie, albo Ty doniosłeś. Jak tu wierzyć alkoholikowi wiesz kiedy alkoholik mówi prawdę?
Zrobiłeś szpagat i nir masz odwagi się przyznać chlopie, kogo obcego interesuje nasza dyskusja sam się zastanow
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów