Też się pod tym podpisuję. Długie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Doprawdy? Ten filmik idealnie ukazał, że Łódź to jebany trzeci świat.
Mi się najbardziej w Łodzi podoba nowa obwodnica, dzięki której nie trzeba jechać przez to miasto
Co Wy kurwa wiecie o Łodzi... Linda chuj ci w dupę zobaczymy jaki to dżihad będzie za parę lat w warszawie, będziesz srał wyjść ze swojego apartamentowca, bo chuj wie czy w windzie bomby nie ma.
Ale mam kurwa rozkmine czy autor tym materiałem chciał zaprzeczyć słowom Maurera czy wręcz je potwierdzić Jeśli to drugie to mu się chyba udało
Midday napisał/a:
Co Wy kurwa wiecie o Łodzi... Linda chuj ci w dupę zobaczymy jaki to dżihad będzie za parę lat w warszawie, będziesz srał wyjść ze swojego apartamentowca, bo chuj wie czy w windzie bomby nie ma.
Ja rozumiem urażoną dumę osoby z miasta w którym nawet straż pożarną napadają, ale nie pierdol jak potłuczony
Morda nie szklanka ŁKS Limanka
Midday napisał/a:
Co Wy kurwa wiecie o Łodzi...
Wiemy, że to zadupie gorsze nawet od Sosnowca, a to już coś
Coście się tak do tej Łodzi przyczepili... Wiem że czasem fajnie gównoburze wywołać no ale nudne to trochę... Jak w każdym mieście są zaszczane bramy i czyste bramy, ładne ulice i szpetne... Gdzie byś nie był jak pochodzisz i poszukasz to meneli znajdziesz... W całej Polsce co jakiś czas ktoś coś odpierdoli i dziwna akcja będzie w TV... O kurwa pojebało mi się! Zapomniałem że to sadistic i trzeba wypierdolić logikę przez okno huehuehue kirownikuporatuj pińćzłotychboja złodzijeztem hueh
TB303 napisał/a:
Weż Ty, kurwa wracaj do tego szpitala psychiatrycznego skąd pochodzisz, bo Cię wypuścili, ale wyleczony to Ty do końca nie jesteś, leków zapomniałeś chyba wziąć, bo pierdolisz jak potłuczony
nie no specjalnie pokazuje najgorsze podworko w miescie i podchodzi tylko do zuli, starszych ludzi albo malolatow w ortalionach bo chce pokazac lodz od dobrej strony
TB303 napisał/a:
mozesz tak pisac, ale zawsze jak przyjezdzacie z tego swojego sosnowca do wujka z lodzi w odwiedziny to wygladacie tak samo...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
mygyry napisał/a:
Mi się najbardziej w Łodzi podoba nowa obwodnica, dzięki której nie trzeba jechać przez to miasto
Obwodnica powstała właśnie po to, żeby takie śmiecie jak Ty nie przejeżdżały przez Łódź.
Gościu stanął chyba w najgorszym miejscu w którym tylko mógł i to pewnie jeszcze w sobotę lub w niedziele rano "tzn" na ulicy piotrkowskiej gdzie praktycznie co brama jest jakaś imprezownia , nie dziwię się że spotkał ludzi jakich spotkał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów