18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Specjalne wyjaśnienie dla specjalisty od pola walki, jak i broni palnej.
Na nagraniu oficer wyjaśnia (po angielsku), skąd prowadzono ogień, kto jest na nagraniu i ilu dokładnie ich poległo.
"At the loss of a single man, Armenian forces eliminated an entire Azerbaijani infantry company (3 platoons) of 62 soldiers and captured 2 more.
Footage captured in early October 2020 in the Artsakh (Nagorno-Karabakh) region."

minds.com/Konflikty/
Zgłoś
Salieri16000 2020-11-02, 3:00 41
O widzisz- i to jest materiał który wiele wyjaśnia! Teraz już wiem, że ci którzy trafili w pułapkę, zostali ostrzelani z góry- stąd te połamane gałęzie drzew (myślałem, że to wynik ostrzału artyleryjskiego). Nagranie to wyjaśnia również ułożenie ich ciał. W tej zasadzce nie mieli szans na obronę- to musiało się tak skończyć... Szkoda mi zabitych zarówno po jednej, jak i drugiej stronie- przez zagrywki "tych u góry", giną młode chłopaki...

Gratuluję odnalezienia w czeluściach netu powyższego nagrania i pozdrawiam, życząc Tobie, sobie i innym Sadolom, równie ciekawych materiałów!

PS Szkoda tylko, że aby te materiały mogły zostać nakręcone, muszą ginąć ludzie...
Zgłoś
uzumw 2020-11-02, 6:45 1
Dla ludzi którzy nie znają temu (ja sam dopiero doczytałem) :

Od 27 września w Gorskim Karabachu toczą się walki z użyciem ciężkiego sprzętu, artylerii i lotnictwa. Obie strony konfliktu – Armenia i Azerbejdżan – informują o ofiarach i poważnych stratach. Do tej pory trwających od niedzieli w walkach o Górski Karabach zginęło prawie 100 osób, w tym wielu cywili.
Zgłoś
Igorek95 2020-11-02, 7:11 3
@uzumw ale kto miałby tutaj nie znać tematu, jak co drugi filmik dotyczy tego konfliktu?

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
McQurwa 2020-11-02, 7:13 8
No i to są konkretne działania Ormian, jakoś Azerom nie pomogły te ich tureckie drony

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
uzumw 2020-11-02, 7:39 1
Igorek95 napisał/a:

@uzumw ale kto miałby tutaj nie znać tematu, jak co drugi filmik dotyczy tego konfliktu?

No ja w ogóle nie znałem tematu. Tak zawsze udziałem o rozjeb na jakiejś polanie ale dziś poczytałem sobie no i dzielę się. Może też jest ktoś kto nie wie co to za konflikt.
Zgłoś
McQurwa 2020-11-02, 8:15 1
uzumw napisał/a:

Może też jest ktoś kto nie wie co to za konflikt

z pewnością dużo, bo dla niektórych covid19 jest wszystkim

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
pyotreck 2020-11-02, 8:15 3
uzumw napisał/a:

No ja w ogóle nie znałem tematu. Tak zawsze udziałem o rozjeb na jakiejś polanie ale dziś poczytałem sobie no i dzielę się. Może też jest ktoś kto nie wie co to za konflikt.

Zgadzam się z Tobą w 100%. Nie może a nawet na pewno jest tutaj wielu takich debilów jak Ty.
Zgłoś
uzumw 2020-11-02, 9:21 5
pyotreck napisał/a:

Zgadzam się z Tobą w 100%. Nie może a nawet na pewno jest tutaj wielu takich debilów jak Ty.

Jeśli to jest dla Ciebie problem i uważasz że to upoważnia Cie do wyzywania od debili to stary coś z Tobą jest nie tak. Jeśli znasz temat to po co się odzywasz. Co Ci mój komentarz przeszkadza. Wstań z klopa i podetrzyj dupe.
Zgłoś
glenn_danzig 2020-11-02, 10:25
Dawaj więcej filmów z miejsc konfliktów
Zgłoś
maddog77 2020-11-02, 10:25
Dron jest dobry w odkrytym terenie no i może gdy ma operatora na pierwszej linii ale tak w gęstych krzakach to walka toczy się twarzą w twarz wygrywa ten który jest bardziej opanowany....każde wojsko nawet z przewagą liczebną polegnie gdy zacznie uciekać.
Zgłoś
xPaJaCx 2020-11-02, 11:08 1
Salieri16000 napisał/a:

PS Szkoda tylko, że aby te materiały mogły zostać nakręcone, muszą ginąć ludzie...

Takie życie żołnierza Zaciągasz się do służby żeby umrzeć przed kamerką i stworzyć fajny materiał

PS przy tym oficerze Wajda ssie pałę Watykanu
Zgłoś
T................y 2020-11-02, 11:18 1
mg_schutze napisał/a:

Specjalne wyjaśnienie dla specjalisty od pola walki, jak i broni palnej.

Czy Sałatieri potwierdził już autentyczność nagrania?
Zgłoś
janlew 2020-11-02, 12:33 2
uzumw napisał/a:

Może też jest ktoś kto nie wie co to za konflikt.

Muslimskie kurwy z Azerbejdżanu, z pomocą muslimskich kurew z Turcji, atakują chrześcijańską Armenie, położoną między tymi muslimskimi kurwami.
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-11-02, 13:50
Co w tym Karabachu jest takie cennego, że tak się o niego biją?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów