Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typ z flagą Trumpa prawie wszedł mu do samochodu to zaczął spierdalać, a że ktoś latarnie postawił to się nie udało. Ale i tak hyhgyahyahyahyhyhyhuyy wyborca bidona rozwalył see auto heheheaheahahheh
Stał przynajmniej metr od samochodu i to na chodniku. Gdyby koleś w samochodzie nie próbował wyrwać mu flagi, to nic by się nie stało. Lewactwo chyba widzi nawet w inny sposób niż normalny człowiek. To może wiele tłumaczyć.
Stał przynajmniej metr od samochodu i to na chodniku. Gdyby koleś w samochodzie nie próbował wyrwać mu flagi, to nic by się nie stało. Lewactwo chyba widzi nawet w inny sposób niż normalny człowiek. To może wiele tłumaczyć.
No chujowo zrobił no. Ale i tak nie rozumiem tego śmiania się, że typ rozjebał sobie samochód tylko dlatego, że nie lubi Waszego kandydata :/ I "Waszego" napisałem z wielkiej litery śmiecie więc mam do Was szacuneczek . I proszę mnie tu od lewactwa nie wyzywać, bo w mordę można dostać
I tak będzie z całą Ameryką, jeśli pedofil Bidon & Co. Ltd. zostanie" prezydętę".
Już został. Nawet nie uznanie wyników wyborów przez "polskiego" prezydęta tego nie zmieni.
No chujowo zrobił no. Ale i tak nie rozumiem tego śmiania się, że typ rozjebał sobie samochód tylko dlatego, że nie lubi Waszego kandydata :/ I "Waszego" napisałem z wielkiej litery śmiecie więc mam do Was szacuneczek . I proszę mnie tu od lewactwa nie wyzywać, bo w mordę można dostać
Nie kompromituj się na Sadolu jak totalny debil. Żaden z nich nie jest naszym kandydatem, jesteśmy w Polsce, a oni w USA. Z resztą już po wyborach.
Już został. Nawet nie uznanie wyników wyborów przez "polskiego" prezydęta tego nie zmieni.
Tak? A kiedy Kolegium Elektorów to głosiło? Biden nie jest nawet prezydentem elektem. W Stanch Zjednoczonych Kolegium Elektorów wybiera i ogłasza Prezydenta, nie media. Weź się nie kompromituj, człowieku.
Tak? A kiedy Kolegium Elektorów to głosiło? Biden nie jest nawet prezydentem elektem. W Stanch Zjednoczonych Kolegium Elektorów wybiera i ogłasza Prezydenta, nie media. Weź się nie kompromituj, człowieku.
Ten lewacki śmieć i tak nie ogarnie. Tacy ludzie nie mają podstaw wiedzy o świecie. Szanuj się i zawsze gardź takim ścierwem
To że Helmuty piały z zachwytu jestem w stanie zrozumieć (NS2) ale po tym jak Bidon zrównał Polskę z Białorusią to powściągliwość Dudy jest OK.
Choć faktycznie wkurzanie prezydenta USA to jak całowanie lwa w dupę - przyjemność żadna a ryzyko spore
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów