Ostatnie wybory samorządowe były źródłem wielu zaskoczeń oraz niecodziennych sytuacji. Miały miejsce różnorakie ustereki, błędy, sprzeczności i paradoksy. Film pokazuje, że mogło dojść do nieprawidłowości w wynikach jak i nawet do ich sfałszowania. Jednak jest to tylko opinia autora, dlatego zachęcam do własnych przemyśleń i podzielenia się nimi w komentarzu pod filmem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pomijając dyskusję. Luqas95 czy jak Ci tam. Dopuścili Cię z taką gramatyką do matury?
@ORK
Przytoczyłeś rewolucje które
Dobrze powinieneś wiedzieć jakie stanowiska i czyje wyparły presję, ba! dały na to hajc
and up dla dextera ( btw nie wypowiadam się wcale na sadolu, ale jak piszesz jakiej biedy, pomimo 3x lat nie doświadczyłeś, to bym ci podał argument jaką biedę ja miałem wraz z moja matka na początku pięknego 21st wieku [2001 rok], 22 lata po rzekomej transformacji; nie ważne; ale twoje teksty to czasem idą po pomste do nieba.
* 12 lat. jebnąłem się. Ale chyba idzie wybaczyć 6:00 po sylwku. ( tak nie mam życia )
@ORK
Przytoczyłeś rewolucje które
Cytat:
" zostały złożone przez o wiele słabsze ruchy bez takiego poparcia na starciu i bez tylu stanowisk w ich sejmach/parlamentach/rządach/juntach. "
Dobrze powinieneś wiedzieć jakie stanowiska i czyje wyparły presję, ba! dały na to hajc
and up dla dextera ( btw nie wypowiadam się wcale na sadolu, ale jak piszesz jakiej biedy, pomimo 3x lat nie doświadczyłeś, to bym ci podał argument jaką biedę ja miałem wraz z moja matka na początku pięknego 21st wieku [2001 rok], 22 lata po rzekomej transformacji; nie ważne; ale twoje teksty to czasem idą po pomste do nieba.
* 12 lat. jebnąłem się. Ale chyba idzie wybaczyć 6:00 po sylwku. ( tak nie mam życia )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów