Prawdziwych przyjaciół, poznaje się w biedzie… drugi smarkacz spierdolil.
Ty w jego wieku pewnie plułeś na pana, żeby kolegę puścił
Prawdziwych przyjaciół, poznaje się w biedzie… drugi smarkacz spierdolil.
Ty ale ile oni mieli lat ? Przecież to nawet nastolatki nie są. Co miał w wieku 8 czy 10lat startowaćć do dorosłego gościa? Ciekawe jaki Ty byłeś w tym wieku odważny.. z za klawiatury to sobie możesz być.
Ty w jego wieku pewnie plułeś na pana, żeby kolegę puścił
Nie, bo nie miałem kolegów i rodzice zawieszali mi kiełbasę na szyję, żeby chociaż psy się ze mną bawiły.
Nie, bo nie miałem kolegów i rodzice zawieszali mi kiełbasę na szyję, żeby chociaż psy się ze mną bawiły.
raczej zawieszali kiełbasę na kiełbasę
Jednak nie Sebix z Grażyną odchowani na TVNnie, oni by oskarżyli o napaść na dziecko.
Normalni rodzice podziękowaliby nieznajomemu za darmową lekcję.
Jednak nie Sebix z Grażyną odchowani na TVNnie, oni by oskarżyli o napaść na dziecko.
Jesteś jednak pojebany, albo samotny. Nie dziwię się, bo to typowe dla zwolenników Pierdnij i Spocznij. Lekcja lekcją, ale... ciebie też w ich ramach kopali? Spodobało ci się to?
raczej zawieszali kiełbasę na kiełbasę
Tak. Takie sytuacje tez miały miejsce!
Jesteś jednak pojebany, albo samotny. Nie dziwię się, bo to typowe dla zwolenników Pierdnij i Spocznij. Lekcja lekcją, ale... ciebie też w ich ramach kopali? Spodobało ci się to?
Wracaj darek do telewizora! Blok reklamowy się zaczyna!
Normalni rodzice podziękowaliby nieznajomemu za darmową lekcję.
Na szczęście to co tam u was w kacapstanie jest uznawane za normalne tu gdzie rezyduję skończyłoby się odsiadką dla pidara bijącego dziecko na ulicy.
Na szczęście to co tam u was w kacapstanie jest uznawane za normalne tu gdzie rezyduję skończyłoby się odsiadką dla pidara bijącego dziecko na ulicy.
Dobrze, że kolejnym razem rozsmarują ci gówniaka po asfalcie, nie przeniesie genu spierdolenia dalej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów