w tym materiale zobaczycie proces wyciagania czolgu, znajdziemy sie rowniez kamera w srodku maszyny oraz zobaczymy odrestaurowany egzemplarz tego wlasnie czolgu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up no dobra no tam bylo napisane w tytule T-38 a ze znawca nie jestem to uznalem ze to taki model ale jak cos to wybacz.
T-38 wygląda tak pl.wikipedia.org/wiki/Plik:T-38_tank.JPG
Mnie tam zastanawia jak się takowy czołg znajduje.
Z tego co wiem to podobno duzo z opowiesci starszych ludzi bo watpie ze wykrywaczem, chociaz podobno tez mozna pod woda latac z wykrywka.
szkoda, że nie można sobie takiego odrestaurować, jebnąć tablicy, że zabytek i śmigać po drogach najlepiej egzemplarz z wehrmachtu
— Albert Einstein
To jest KV-1 pozdro
Kurwa mać, ludzie. Grają w WoT od miesiąca i już specjaliści od techniki pancernej... To Polska jest, a nie jakaś Hameryka. To nie jest KV-1, tylko KW-1. W Polsce mówi się Kliment Voroshilov czy Kliment Woroszyłow?
oj jakby tak jeden z tych pocisków pierdyknął piękny hardzik by był
Zawsze znajdują pociski, granaty a kości nigdy nie widziałem zęby wyciągnęli....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów