📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
warszawa-włochy?
Maderfakermen napisał/a:
warszawa-włochy?
Dokładniej koło dworca Warszawa - Zachodnia
traktory na tory!
Powszechne zjawisko na kolei.
A to całe pedałolino to nawet w innych kolorach jest pomalowane.
A to całe pedałolino to nawet w innych kolorach jest pomalowane.
Za skm'ke zawsze traktor.
Mieszek_Kiler napisał/a:
Dokładniej koło dworca Warszawa - Zachodnia
Piłem tam z kumplem kiedyś zaraz obok tych torów. Gorszego miejsca w życiu nie widziałem. Syf, menelstwo, zakrwawione podpaski, srający ludzie, wszędzie gówno, stare gacie, kondomy, szczątki zwierząt...
Ale browarki były zimne.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów