Nowy rekord - 317.5 kilograma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edmol napisał/a:
http://www.trener.pl/artykul31_Silowe_rekordy_swiata.html?offset=0
polecam poczytać zanim napiszesz REKORD
Nie napisałem, że to rekord świata To prawdopodobnie rekord w wiosce, w której wyciskał
całe życie trenować, żeby podnieść trochę złomu lipa trochę. Ja rozumiem trenować i mieć zajebistą masę i rzeźbę... a on taki klocu bez wyglądu a w pół życia pewnie się na to szykował
Mówiłem, mówię i będę mówił... Te ich jebane gorsety dają 10-15% więcej, a może lepsze dają lepsze efekty... Dlatego pytam się czemu z miejsca z lewarkiem nie przychodzić i zajebać, że to jego ubiór... Pierdole takie zawody strojów...
Jebać gorsety, prawdziwe rekordy powinny być bez koszulki - w 100% z samego siebie
z koszulką hahah
ProVVe napisał/a:
Mówiłem, mówię i będę mówił... Te ich jebane gorsety dają 10-15% więcej, a może lepsze dają lepsze efekty... Dlatego pytam się czemu z miejsca z lewarkiem nie przychodzić i zajebać, że to jego ubiór... Pierdole takie zawody strojów...
Zgadzam się, ale koszulka daje cokolwiek tylko w pierwszej fazie ruchu. Potem już rąsie samiutkie muszą się doprostować. To po prostu trochę inna dyscyplina. Skoczkowie narciarscy też stroje kombinują, tak samo jak pływacy, sprinterzy czy piłkarze .
kurwa, szerzej już nie mógł tej sztangi chwycić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów