Pan skośny chyba przesadził z ciężarem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto nigdy nie przesadził z ciężarem na siłowni ten nigdy nie zrozumie
Na harda z tym! Swoją drogą - to się mogło dużo gorzej skończyć. W tym przypadku selekcja naturalna nie zadziałała.
Zdarza się, Na siłowni nazywamy to ,,roll of shame".
To talerze 15 kg.
BTW Jak ci wyszło 70kg? Przy wszystkich krążkach tej samej wielkości nie miało prawa się tam znaleźć 70kg.
ra0mir napisał/a:
70 kilo go przygniotło, o chuj
To talerze 15 kg.
ra0mir napisał/a:
70 kilo go przygniotło, o chuj
BTW Jak ci wyszło 70kg? Przy wszystkich krążkach tej samej wielkości nie miało prawa się tam znaleźć 70kg.
Dymson30 napisał/a:
Typie jakie ty gówna wstawiasz to jest chuj
Masz tu fejka od swojego mistrza jedi-weterana na pocieszenie:
sadistic.pl/przedswiateczne-zarciki-vt551264.htm
a tu jego w chuj pasującą tutaj ulicę sezamkową:
sadistic.pl/wielki-ptak-z-ulicy-sezamkowej-vt550089.htm
Wielkie mi halo... Targało się nie raz na chacie solo maksy na klate po 100 kilo. W najgorszym wypadku kilka siniaków na brzuchu przez tydzień.
ławeczka na filmiku jest o tyle dobra, że ma stojaki zabezpieczające po bokach, które pomagają w takich sytuacjach. tylko je trzeba odpowiednio ustawić i wtedy jest łatwo przetoczyć sztangę, ale kolo z filmu jak widać nie jest za bystry...
15 lub 10 kg x 6 + 20 kg sztanga. 80 lub 110kg. Trudno powiedzieć... Jak 110, to nic dziwnego, że chinola strasznie.
ławeczka na filmiku jest o tyle dobra, że ma stojaki zabezpieczające po bokach, które pomagają w takich sytuacjach. tylko je trzeba odpowiednio ustawić i wtedy jest łatwo przetoczyć sztangę, ale kolo z filmu jak widać nie jest za bystry...
Chosen0ne napisał/a:
To talerze 15 kg.
15 lub 10 kg x 6 + 20 kg sztanga. 80 lub 110kg. Trudno powiedzieć... Jak 110, to nic dziwnego, że chinola strasznie.
A może macie rację, no 110 kg faktycznie mogło go przygnieść. Ale dalej uważam, że te talerze mają po 10kg.
Tak zwany "roll of shame".
PS A ci się jeszcze sprzeczają jaką masę mają krążki zrobione z chinesium.
PS A ci się jeszcze sprzeczają jaką masę mają krążki zrobione z chinesium.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Masz tu fejka od swojego mistrza jedi-weterana na pocieszenie:
a tu jego w chuj pasującą tutaj ulicę sezamkową:
eeej dupka zapiekła bo ktoś cię pojechał i sobie mną mordę wycierasz? fejk 470 piw, wielki ptak 240 piw czyli w chuj więcej niż znakomita większość twoich tematów. pozdrawiam serdecznie podskakującą bezsilnie konkurencję...
Halman napisał/a:
eeej dupka zapiekła bo ktoś cię pojechał i sobie mną mordę wycierasz? fejk 470 piw, wielki ptak 240 piw czyli w chuj więcej niż znakomita większość twoich tematów. pozdrawiam serdecznie podskakującą bezsilnie konkurencję...
Nie zesraj się tylko z tymi piwkami
Na silowni jest zlota zsada... Jak nie idzie to trzeba dojebac ciezaru. Dziekuje, dobranoc.
dejwid092 napisał/a:
Kto nigdy nie przesadził z ciężarem na siłowni ten nigdy nie zrozumie
Chcesz powiedzieć, że trauma po takim epizodzie to nie głupota, tylko stres pourazowy i tym samym dobry motyw do założenia grupy wsparcia? Ładnie na bani masz. Dla mnie takie zachowanie pretenduje człowieka do nagrody Darwina, a nie coś w stylu poklepania po pleckach, bo to jakieś ważne doświadczenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów