📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa czy we wszystkich tamtejszych krajach ci pojebani "sicarios" popierdalają w klapkach?
Gorąco tam jest tak w chuj czy oni mają to tak we krwi że mają wyjebane?
psyhepl napisał/a:
Kurwa czy we wszystkich tamtejszych krajach ci pojebani "sicarios" popierdalają w klapkach?
Życie tam jest krótkie, więc takie klapki są praktyczniejsze. Łatwiej spadają z nóg.
Dobra robota, wątpię żeby w tej dziczy ich odnaleźli. Konkretni killerzy
Jak się ogląda takie filmiki czy to z obu Ameryk, Afryki czy też z krajów muzułmańskich, to wręcz dziękuję, że wylosowało mi Polskę jako kraj urodzenia mogło być gorzej.
pewnie dlatego bo nie zapłacił haraczu
CHyba nie żyje.
Z gazety Los Colombianos wynika, że sprzedawca przeżył. Jest w ciężkim stanie ale wyliże się.
Cytat:
Wydłużony magazynek
może chciał być tym razem pewny że skutecznie zabije zanim mu się naboje skończą.
Ale jaki porządek na sklepie. Nie to co u nas w biedrze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów