📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem o co poszło ale obstawiam że bardzo kurwa dobrze, 90% dzisiejszej zjebanej młodzieży należałyby się znacznie dosadniejsze argumenty
Trafiła na bossa level 160kg i już rólka zmiękła.
Rosja. Kraj wódką i miodem płynący. Niby Rosja z ZSRR wyszła ale ZSRR z tamtąd nigdy nie wyjdzie.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Rosja. Kraj wódką i miodem płynący. Niby Rosja z ZSRR wyszła ale ZSRR z tamtąd nigdy nie wyjdzie.
Czyli taka większa upaina.
żmij napisał/a:
Czyli taka większa upaina.
W sumie Ruscy nienudzącą cywilizowanych jak Ukraińcy.
Bracia mniejsi rozumieją tylko argument siły. Takie są prawa natury.
Szangti napisał/a:
Czy to Rosja czy UPAdlina, jedna dzicz.
W dzisiejszych czasach to nawet ciężko stwierdzić w jakim kraju to kręcono, bo równie dobrze to może być w jakimś polskim mieście
Insaner napisał/a:
W dzisiejszych czasach to nawet ciężko stwierdzić w jakim kraju to kręcono, bo równie dobrze to może być w jakimś polskim mieście
A tak w sumie to w każdej części Europy bo ich wszędzie pełno
Teraz zbiorą się w 20 osób, koleś wyjdzie że śmieciami na chwilę i sam nie da rady do domu wrócić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów