18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wyjazd z parkingu
Pantilion • 2022-11-04, 18:44

Długo to trwało, ale warto obejrzeć

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Deme 2022-11-05, 15:08 1
burn1878 napisał/a:

Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.

Matka mówiła nie raz jak wyglądało jej zdawanie na prawo jazdy, ona jak i reszta grupy przejechała na prostej drodze tam i z powrotem na kawałku prostej drogi i tyle. Za komuny z paliwem też było ciężko, nikt nie myślał o robieniu "kursów " z 200 godzinami jazd itp.

Urodził się zmęczony
Zgłoś
Pentagram1996 2022-11-05, 17:10
Profesor fizyki po wyjściu z domu. Obliczenia popierdolił....

Lubię cię
Zgłoś
htr83 2022-11-05, 18:21
burn1878 napisał/a:

Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.

nie obrażaj ludzi, którzy zdawali 20 lat temu. Może dla ciebie 2002 rok to inna epoka, ale zapewniam cię że wtedy nawet nie dopuszczonoby go do egzaminu. Jedyne wytłumaczenie tej kuriozalnej sytuacji to jakaś dziwna konieczność przeprowadzenia samochodu z punktu "A" do punkru "B" przez osobę bez uprawnień.
Zgłoś
Black_Hole 2022-11-05, 22:45
twoja mysz wlasnie ruchaja
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-11-05, 23:47
Osz kurwancka, taka melepeta z importu w mojej okolicy się zagnieździła
Zgłoś
Damenixx 2022-11-06, 17:50
Mnie w sumie zaciekawiła bardziej interakcja między kobietą, a mężczyzną. Przez pierwsze parę minut, kobieta mówi mu, żeby się z niego nie śmiał i zachowuje przy tym powagę. On ignoruje to co mówi kobieta, pozostaje w swojej ramie i robi swoje. Beciak totalny, by posłuchał kobiety i się jej podporządkował i na pewno by nie zakisił szybko ogóra. W ostatnich minutach nagrania słychać, że kobieta weszła w ramę swojego faceta i już sama jest rozbawiona sytuacją. Oboje rozbawieni, dobre humorki. Wieczorem na pewno skonsumują te wspólnie przeżyte emocje rozbawienia.
Zgłoś
Mamal 2023-02-28, 2:21
Laska go broni bo wie, że sama by miała problem wyjechać
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów