📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odrazu, wyciągnąć za lep takiego, srogi wypierdol, przeparkowac mu samochód i zgłosić do Wordu o utylizację uprawnień. Jak takie coś może się poruszać po drodze?
Ajot napisał/a:
Ciekawe gdzie tak było. Ja zdawałem w W-wie w 1997, czyli 25lat temu i to już wtedy była rzeź, ale nie świń dla egzaminatora, tylko kierowców. Większość odpadała już na placu manewrowym. Dwa etapy zdawał może co piąty.
Jak ktoś chce zobaczyć jak się zdawało kiedyś to niech sobie posłucha piosenki Kazik "Prawo Jazdy", w skrócie albo dałeś w łapo albo nawet jakbys był Kubicą to byś nie zdał.
Mi to wygląda na ewidentny fake. Człowiek o takim poziomie upośledzenia umysłowego nie byłby w stanie w miarę jednak płynnie operować sprzęgłem i biegami. Nie zauważyłem, żeby silnik zgasł mu z 10 razy podczas tej skomplikowanej operacji. No chyba, że był naćpany i widział jakieś smoki czyhające na ten samochód.
Ja oblałem w tych czasach 2 razy, bo "zła dynamika jazdy" .
zbynekmaslanka napisał/a:
Jak ktoś chce zobaczyć jak się zdawało kiedyś to niech sobie posłucha piosenki Kazik "Prawo Jazdy", w skrócie albo dałeś w łapo albo nawet jakbys był Kubicą to byś nie zdał.
Ja oblałem w tych czasach 2 razy, bo "zła dynamika jazdy" .
burn1878 napisał/a:
Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.
tu w ogóle nie chodzi o umiejętności jazdy, facet ma silne OCD
Przecież to nagranie to fejk. Ale widze że tutaj same pelikany
Co wy wogole opowiadaćie jak się zdawało prawko w 2000 zrobiłem i zdałem za pierwszym razem bez żadnego problemu. Większość nie powinna siadać za kółko nigdy w życiu. System szkolenia w Polsce to jakaś kpina. Na instruktora nauki jazdy zdałem tez za pierwszym razem w Polsce i za Granica. Albo ktoś umie jedzic albo nie. To się widzi zaraz po wejściu do auta, wystarczy minuta dwie i widać czy człowiek ogarnięty i nie pozabija ludzi na drodze.
To nie jest możliwe.....
9 min !!! to nie do obejrzenia. przez ten czas pół sadistica przelecę. ale jeśli to nie ustawka to toczny - szacun za upór i samozaparcie alleluja
Ewidentnie jest po dragach.
Mamy coraz więcej takich kierowców , nowych Polaków ze wschodu XD !!!
E tam, lepiej, żeby 20 sprawdzał niż przerysował kilka samochodów i spierdolił..
Śnieg to już z tego roku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów