18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Wyjazd z parkingu
Pantilion • 2022-11-04, 18:44

Długo to trwało, ale warto obejrzeć

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
jjzz26 2022-11-04, 20:27 3
Że ma FB same pelikany to mnie nie dziwi ale że tutaj debile łykają fejka jak dziwka kutasy to już nieźle świadczy o naszym społeczeństwie.
Z daleka widać że typ ogarnia auto i wie w którą stronę kręcić by uzyskać odpowiedni efekt z czym właśnie mają problem w zdecydowanej większości kobiety które i po setnym razie nie wiedzą w którą stronę kręcić kołem cofając. Na dodatek typ jakieś gesty wykonuje. Serio trzeba być upośledzonym na maksa by uwierzyć że to na serio.
Zgłoś
Higaro 2022-11-04, 20:27 2
ma ktoś jakieś info, czy już gdzieś dojechał?
Zgłoś
Antoni79 2022-11-04, 20:31 1
No faktycznie, bo auto ustawia dobrze. Baby tego nie ogarniają i nie rozumieją, że czasem trzeba zakręcić w przeciwną stronę, żeby pojechać w prawidłową. Kiedyś takiej jednej na parkingu pół godziny tłumaczyłem ,żeby zakręciła w przeciwną stronę, żeby się zmieściła. Ale, bo ona chciała tu wjechać, to jak to w drugą stronę? No i zarysowała po całej długości o słupek. Bez słowa wysiadła, tylko zerknęła, nie oglądała i poszła.
Zgłoś
AnalAcrobat 2022-11-04, 20:32
Jak to nie ustawka pod wyświetlenia , to powinni mu prawko zabrać
Zgłoś
sens_ 2022-11-04, 20:42 1
Jebane pały to akcja moja i ojego ziomka który to nagrywał jakies dwa lata temu..zrobilismy akcje pod tik toka...zjebane umysłowo ameby miały radoche a my mielismy na osiem zgrzewek kawaliera w kartonie...och jakie życie jest wspaniałe.
Zgłoś
Heliar 2022-11-04, 20:48
Mi tam gość wygląda na całkiem młodego wiekiem, albo to ustawka, albo gość jest jeszcze w niebycie po wczorajszej imprezie.
Zgłoś
zbigniewz 2022-11-04, 20:48 1
Myślałem że na koniec jebnie
Zgłoś
t................0 2022-11-04, 20:51
KAOTIC.com napisał/a:

jednak i tak baby jeżdżą gorzej w większości przypadków

Statystyki tego nie potwierdzają: mężczyźni powodują wypadki 1,5 raza częściej niż kobiety.
Zgłoś
Smokw 2022-11-04, 20:54 1
Ajot napisał/a:

Ciekawe gdzie tak było. Ja zdawałem w W-wie w 1997, czyli 25lat temu i to już wtedy była rzeź, ale nie świń dla egzaminatora, tylko kierowców. Większość odpadała już na placu manewrowym. Dwa etapy zdawał może co piąty.

No przecież Ci napisał że nie w Warszawie.
Zgłoś
ALIGATORt1000 2022-11-04, 21:08 1
Gosc chyba zrobiony czymś

Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
Zgłoś
ratford 2022-11-04, 21:11 1
mwaski napisał/a:

Statystyki tego nie potwierdzają: mężczyźni powodują wypadki 1,5 raza częściej niż kobiety.

statystycznie jak idziesz z psem na spacer, to jesteś w połowie psem
Zgłoś
a2711817 2022-11-04, 21:48 3
burn1878 napisał/a:

Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.

Pierdolisz jak Kacper sukę.

Każdy kiedyś się uczył. Może koleżka przesiadł się z jakiegoś seicento i nie ogarnia jeszcze gabarytów. Autko raczej bez kamer i czujników a manewry ciasne. Lepiej żeby sprawdził 10 razy niż przerysował komuś furę i spierdolił, jak robi większość współczesnych super kierowców.
Zgłoś
Olashenco 2022-11-04, 21:56 1
Najrozsądniejsze co mi przychodzi do głowy to że koleś był turbo najebany w fazie turbo ostrożności albo po czymś innym w turbo ilości.
Albo po prostu trubo idiotą bez prawka xD
Zgłoś
Kris891 2022-11-04, 22:12 1
mwaski napisał/a:

Statystycznie na drodze masz co najmniej 150% więcej mężczyzn niż kobiet za kierownicą,więc jak myślisz dlaczego kobiety statystycznie powodują mnie wypadków geniuszu......
Zgłoś
Igorek95 2022-11-04, 22:39
Ten filmik powinien być materiałem dowodowym w sprawie odebrania prawa jazdy i skierowania na badania psychiatryczne takiego gościa. Później trafiasz takiego kalekę na drodze jak stwierdzi wyjechać poza parking i w najlepszym wypadku zniszczysz auto, w najgorszym wylądujesz na hardzie, to nie jest kurwa zabawa.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów