📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.
burn1878 napisał/a:
Nie jest dla mnie możliwe by taka osoba obecnie zdała egzamin. Może 20 lat temu jakoś się to udało, ale obecnie po prostu nie ma szans.
To były takie czasy, że zabijało się świnię, przerabiało ją, kupowało klatkę wódki i cała wieś na targowicy zdawała prawo jazdy na samochód i motocykl. Potem było kilka lat, że przywozili na podwórko bez kursu. Teraz spotykasz takich drajwerów na prowincji i nie wiesz co ci wyczyni na drodze. U mnie w mieścinie łatwiej o wypadek, niż w Warszawie.
To jest ten wyjątek, który tylko potwierdza regułę, że jednak i tak baby jeżdżą gorzej w większości przypadków.
W pizdu to chyba jakaś kurwa ustawka , a jak nie to ma szczęście ze nie jechałem za nim
Ten ( kierowca ) powinien zostać wpisany do księgi rekordów guinnessa , nie wierze po prostu nie wierze
Za takie cyrki powinni prawko zabierać. (On jest niebezpieczny dla siebie i innych.
Antoni79 napisał/a:
To były takie czasy, że zabijało się świnię, przerabiało ją, kupowało klatkę wódki i cała wieś na targowicy zdawała prawo jazdy na samochód i motocykl. Potem było kilka lat, że przywozili na podwórko bez kursu. Teraz spotykasz takich drajwerów na prowincji i nie wiesz co ci wyczyni na drodze. U mnie w mieścinie łatwiej o wypadek, niż w Warszawie.
Ciekawe gdzie tak było. Ja zdawałem w W-wie w 1997, czyli 25lat temu i to już wtedy była rzeź, ale nie świń dla egzaminatora, tylko kierowców. Większość odpadała już na placu manewrowym. Dwa etapy zdawał może co piąty.
Za komuny latach 70-80, tylko wtedy mało kto myślał, że będzie miał samochód. U mnie w okolicy większość na motocykle tak robiła. Całe wiochy sobie razem prawko robiły. Ja zdawałem w 1996 w wieku 17 lat i była masakra. Jak wyszło się z placu, gdzie przygłup z linijką mierzył parkowanie kopertą, to miasto wydawało się sukcesem i zazwyczaj się zdawało. Z chyba ponad 20 na testach na plac wyszło 12, na miasto 4, w tym ja i zdałem za pierwszym razem. Dziś też nie jest łatwo. Plac odpuścili, ale miasto to jest chyba godzina (albo 40 minut) jazdy z instruktorem pod kamerami
Oglądać z wyłączonym dźwiękiem, komentator nie dość że upośledzony to brzmi jaby mu się chuj w nosie zaklinował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów