Chyba barszcz sosnowskiego
Barszcz Sosnowskiego (Heracleum sosnowskyi Manden.) – gatunek rośliny zielnej należący do rodziny selerowatych (Apiaceae). Pochodzi z rejonu Kaukazu, skąd został rozprzestrzeniony na rozległych obszarach Europy środkowej i wschodniej, gdzie stał się rośliną inwazyjną. Od lat 50. do 70. XX wieku wprowadzany był do uprawy w różnych krajach bloku wschodniego jako roślina pastewna. Po niedługim czasie, z powodu problemów z uprawą i zbiorem, głównie ze względu na zagrożenie dla zdrowia, uprawy były porzucane.
Zrodlo.wikipedia
skutek głębokiego gardła więc sadole uważajcie na swoje panienki i nie pchajcie za daleko.
a ty co? masz kaktusa zamiast chuja czy co? nie wiem jak byś to musiał zrobić żeby porozpierdalać komuś gardło od środka swoim chujem...
bardziej mi to już na jakiś pseudoartystyczny performance wygląda, ewentualnie jakaś choroba...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Mallory%27ego-Weissa
mi to wygląda na Zespół Mallory'ego-Weissa.
pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Mallory%27ego-Weissa
Odezwał się ekspert jebany z wikipedią
Barszcz Sosnowskiego (Heracleum sosnowskyi Manden.) – gatunek rośliny zielnej należący do rodziny selerowatych (Apiaceae). Pochodzi z rejonu Kaukazu, skąd został rozprzestrzeniony na rozległych obszarach Europy środkowej i wschodniej, gdzie stał się rośliną inwazyjną. Od lat 50. do 70. XX wieku wprowadzany był do uprawy w różnych krajach bloku wschodniego jako roślina pastewna. Po niedługim czasie, z powodu problemów z uprawą i zbiorem, głównie ze względu na zagrożenie dla zdrowia, uprawy były porzucane.
Zrodlo.wikipedia
czytam i czytam i nie widze związku pomiędzy tym co napisałeś a filmikiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów