27.03.2017 ok. godziny 9:45 na odcinku tarnowskiej obwodnicy ciężarówka przewożąca piasek, z powodu wystrzelonej opony, uległa poważnemu wypadkowi. Kierowca opuścił pojazd przy pomocy ratowników przejeżdżającego transportu medycznego. Po opuszczeniu ciągnika, w szoku, oddalił się w celu wysypania piasku z butów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest, jak właścicel firmy jest cebulo-żydo-złotówą, i zamiast wymienić opony na nowe zrobił nalewki.
radek225 napisał/a:
Tak to jest, jak właścicel firmy jest cebulo-żydo-złotówą, i zamiast wymienić opony na nowe zrobił nalewki.
Opona bieżnikowana nie eksploduje z powodu wadliwie nałożonego bieżnika, ponieważ to jest de facto element doklejony (po wcześniejszym zdarciu starego). Eksplozja opony może nastąpić na skutek np. nieprawidłowego ciśnienia lub nagłej jego utraty spowodowanej chociażby przebiciem. Znajdź sobie w Internecie, co się dzieje po wbiciu noża w oponę.
radek225 napisał/a:
A jak zwykła, nowa, wyśmienita opona wypierdoli to też nazwiesz gościa żydem, cebulakiem i chuj wie kim tam jeszcze? Masz pojęcie o tym co piszesz jak ja o astrofizyce. Po pierwsze nie nalewka a nadlewka a po drugie może i jest ona słabsza od nowej opony ale to nadal nie jest coś co ją dyskwalifikuje. Opona może wykurwić z wielu powodów na przykład chociażby z powodu stanu naszych dróg i tego co się na nich znajduje. Kończąc nie nazywaj każdego przewoźnika żydem czy złotówą bo chce zarobić. Ty nawet nie masz pojęcia jakie to są koszty w kraju gdzie kurwa przejazd A2 w jedną stronę jest droższy od rocznej winiety w Szwajcarii.
Ale prawdą jest, że wielu oszczędza na oponach
ona się tylko przeciąga po spaniu
Ten kościół to z elewatora zbożowego przerobiony?
Seba dostał tak srogie piguły, że mu tir w czasie jazdy stanął.
Normalka w moim mieście - pozdro dla kumatych!
Normalka w moim mieście - pozdro dla kumatych!
optimus prima złapały korzonki podczas transformacji
Kościół blisko to nie strach umierać.
najebałes tych materiałów, piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów