📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nic nie widać.
kampton napisał/a:
10 mniej i by żył.
Jak 150 zajebiesz w TIRa to też szkodzi zdrowiu To była ciężarówka typu "PATELNIA.". Waga około 12 - 14 ton on ją podrzucił jak Pudzian Najmana. . Ostro zapierdalał. Zginał jakiś młody biznesmen.
"Żużlowcy żegnają w mediach społecznościowych swojego sponsora Damiana Ogrodowskiego, który zginął w wypadku samochodowy"
"kierujący osobowym mercedesem mężczyzna z nieustalonych przyczyn nie zatrzymał się i wjechał z dużą prędkością w naczepę-wywrotkę ciągnika renault. W wyniku siły uderzenia mercedesa, renault z naczepą uderzył w znajdującą się przed nim toyotę, a ta następnie w samochód MAN, który zatrzymał się przed sygnalizacją świetlną. W wyniku tego wypadku do szpitala została przewieziona kierująca toyotą kobieta. Mężczyzna, który był w mercedesie, zginął na miejscu"
info
info
Ta kobieta była w 8 miesiącu ciązy - dziecko zginelo na miejscu. A gość podobno zbankrutował lub problemy finansowe jakies i prawdopodobnie w taki sposób popełnił samobójstwo.
„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
„Kierowca trup, kobieta w ciąży do szpitala" - zatem wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
No niech rodzi w tym Ustroniu, co dzieciak winny?
Ale przypierdolił konkretnie, tam więcej niż 150 musiało być, skoro załadowana ciężarówka się podniosła i jeszcze podjechał na tyle, aby walnąć w drugą ciężarówkę i jeszcze osobówkę.
Walił ile fabryka dała, wygląda jak celowy samobój.
Ale przypierdolił konkretnie, tam więcej niż 150 musiało być, skoro załadowana ciężarówka się podniosła i jeszcze podjechał na tyle, aby walnąć w drugą ciężarówkę i jeszcze osobówkę.
Walił ile fabryka dała, wygląda jak celowy samobój.
Czytam w mediach jakim to facet był znanym biznesmenem budującym drogi.
Wszedłem więc na stronę jego firmy, wybrałem sekcję nasz park maszynowy i co mamy: 5 koparek i 2 cięzarówki.
Samochody ok. 20-letnie, koparki 20-30-letnie. Nic dziwnego, ze miał problemy finansowe skoro zamiast inwestować z firmę wydawał kasę na zabawki jak ten MB GLE63AMG.
Wszedłem więc na stronę jego firmy, wybrałem sekcję nasz park maszynowy i co mamy: 5 koparek i 2 cięzarówki.
Samochody ok. 20-letnie, koparki 20-30-letnie. Nic dziwnego, ze miał problemy finansowe skoro zamiast inwestować z firmę wydawał kasę na zabawki jak ten MB GLE63AMG.
Ajot napisał/a:
Czytam w mediach jakim to facet był znanym biznesmenem budującym drogi.
Teraz zaczęły się bankructwa wraca stare dobre czasy..
cóż za partacz - nawet porządnie samobója nie umie zrobić, bo żona przeżyła. Wystarczyło kupić kaszlaka i przywalić w papierową reklamę przy 40km/h.
Albo jak jakiś Brazylijczyk, czy inny CHindus strzelić sześnaście do żony, a potem wejść na słup elektryczny. Tyle jest fajnych, ciekawych i nietuzinkowych sposobów na samobója, a ten jak ostatnia oferma wali nowym Mercedesem w ciężarówkę. Cud, że w ogóle sam umarł.
Albo jak jakiś Brazylijczyk, czy inny CHindus strzelić sześnaście do żony, a potem wejść na słup elektryczny. Tyle jest fajnych, ciekawych i nietuzinkowych sposobów na samobója, a ten jak ostatnia oferma wali nowym Mercedesem w ciężarówkę. Cud, że w ogóle sam umarł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów