Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy gdyby elektrykiem jechali to by sie spalili?
Zanim by się rozjebał, to spaliłby się ze wstydu.
Zasadniczo łap piwko, aczkolwiek w nocy ocena odległości i prędkości w lusterku to raczej trudna kwestia.
A nie to chciałeś powiedzieć? Wyjaśnij zatem co złego jest w 3 pasmowych drogach i zapierdalaniu po nich 200+?
To, że droga musi być do tego przystosowana. I świadomość ludzi poparta przepisami. Jeśli kierowca byłby świadom tego, że w Polsce nie ma ograniczeń prędkości i może się spodziewać petardy 200+ to pewnie by mu nikt w dupe nie wjechał. Poza tym, nie wiadomo czy to działo się na lewym pasie czy BMW wjechało na to auto np na środkowym pasie.
Usmażył dziecko w drugim samochodzie...
Pewnie niedługo podadzą więcej danych, jeśli BMW zapierdalało z 200km/h a jakiś Seba w ogóle nie planował hamować to wina będzie oczywista.
Jak jechal swoim pasem a jakis kutas mu zajechal to najwyzej dostanie mandat za przekroczenie prędkości. Szkoda BMW tylko
Gdzie my kurwa żyjemy, w Europie czy w jakimś kraju trzeciego świata?? Dzbany pierdolone zamiast jechać to każdy musi się prawie zatrzymać i nagrać sobie film z wypadku. Myślałem że jesteśmy trochę cywilizowanym krajem, ale większość się zachowuje jakby było mieszkańcami jakiegoś kurwa Bangladeszu.
Jak jest wypadek to się kurwa trzeba zatrzymać i pomóc, a jak już widzisz że nie ma potrzeby robić sztucznego tłumu to kurwa jedź i nie blokuj drogi.
A co tu wtedy będziesz oglądał?
Jak jechal swoim pasem a jakis kutas mu zajechal to najwyzej dostanie mandat za przekroczenie prędkości. Szkoda BMW tylko
Srandat, jak są ofiary to przyjebią mu spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym i wystarczy ze sad orzeknie ze przekroczenie predkosci spowodowalo takie uszkodzenia pojazdu ze uszkodzenia doprowadzily do pozaru. § 1. Kto, naruszając, chociażby nieumyślnie, zasady bezpieczeństwa w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym, powoduje nieumyślnie wypadek, w którym inna osoba odniosła obrażenia ciała określone w art. 157 § 1,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli następstwem wypadku jest śmierć innej osoby albo ciężki uszczerbek na jej zdrowiu, sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Oho specjalista, biegły i wzorowy kierowca w jednym. Skąd wiesz że idiota nie wpadł w poślizg przy 200+ i nie wyjebał w samochód na prawym pasie tym bardziej że jest tam łuk? Tak kurwa winni są ci co jadą spokojnie prawidłowo z rodziną bo nie uważają na bandytów drogowych. Mam nadzieję bucu że nie masz prawa jazdy
Że co zrobił ?, co ty hibernatus? dopiero co cię wybudzili?. To cię i formuje, że mamy 21wiek. to BMW ma maksymalnie 3lata, jaki kurwa poślizg na łuku. Niech mu ktoś wytłumaczy, bo mnie się nie chce z debilami gadać. Aż strach się bać czym ty jeździsz i nie ważne czym, ale lepiej to zostaw, bo będziesz się smażył jak ci na autostradzie. Hulajnogę sobie kup… i broń boże elektryczną, bo cię prędkość zabije.
Że co zrobił ?, co ty hibernatus? dopiero co cię wybudzili?. To cię i formuje, że mamy 21wiek. to BMW ma maksymalnie 3lata, jaki kurwa poślizg na łuku. Niech mu ktoś wytłumaczy, bo mnie się nie chce z debilami gadać. Aż strach się bać czym ty jeździsz i nie ważne czym, ale lepiej to zostaw, bo będziesz się smażył jak ci na autostradzie. Hulajnogę sobie kup… i broń boże elektryczną, bo cię prędkość zabije.
No na pewno na nowy samochód to działają na niego inne zasady fizyki. Po jakości twojej wypowiedzi domniemywam, że szkoły nie skończyłeś i jesteś na jakieś fali alkoholowo-fetowej. Tak na przyszłość wiek piszemy w liczbach rzymskich.
Btw, nagroda za zapierdalanie powinna być tylko jedna - śmierć!
I to nagrywanie przez wszystkich frajerów. Pomóc nie pomogą, ale korek stworzą i owszem. Nawet na przeciwległych pasach ruchu.
Co mieli pomoc jak auto od razu przy uderzeniu wybuchło i w ciągu paru sekund nikt już w środku nie żył spalili się i jedno dziecko , ahuj z BMW przeżył razem z pasażerami ,taka sprawiedliwości ,ofiary giną a sprawcy nie ,BMW audi to już powinni zakazac produkcji bo ilosc wypadków z nimi to największy odsetek, na polskich drogach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów