Spedolnych dwóch pasażerów i dwie shipsterzone dupodajki kończą we właściwy sposób. Bardzo satysfakcjonujące nagranie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, że w PL jeździ się na baczność intonując Rotę, Hymn oraz inne pieśni patriotyczne, obowiązkowo ogolony pod krawatem, w majtkach wyklętych i boże broń się powygłupiać. Biednyś ty.
Co do wypadku chuj wie, ani nie wiadomo jak się rozjebali, pobocze, opona, ani czy to wina kierwoczyni ani auta.. więc materiał raczej średni.
Daj jakiś link do źródła poczytamy.
Co do wypadku chuj wie, ani nie wiadomo jak się rozjebali, pobocze, opona, ani czy to wina kierwoczyni ani auta.. więc materiał raczej średni.
Daj jakiś link do źródła poczytamy.
hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni
ps. Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.
ps. Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.
Trojka pasazerow moze sie nawet w trojkacie jebnac, ale kierowca ma byc czujny.Za pajacowanie za kierownica chuj jej w czoklet.
WeedLover napisał/a:
hellbwoi, dobra, wracaj do sypialni bo Twój chłopak pewnie już tęskni
Rozumiem, że te gacie wyklęte cie cisną.. linku nie dałeś. Napisałbym chuj ci w dupę ale pewnie potajemnie lubisz, dlatego wrzuciłeś tu film gdzie 95% to wygłupy w aucie a wypadku nawet nie widać. Pewnie Ci panowie cię kręcą...
Z resztą do kogo ja pisze, widzę lewą półkulę już wyjebałeś bo była lewa... prawej raczej brak.
Cytat:
Prowadzisz auto? Skup się na jeździe. Jesteś pasażerem? Nie przeszkadzaj kierowcy.
ostro gościu
Straciłem 50 sekund życia, a filmik urywa się w jedynym istotnym momencie... Na szczęście hellbwoi zaspokoił moja potrzebę. ^^
A tam, najgorsze jest to że przez te dwie pizdy siedzące z tyłu, brody są kojarzone dzisiaj jako znak pedalstwa, nad czym bardzo ubolewam :/
@up
A co, jesteś pedałem i nienawidzisz bród, czy jakimś kurwa brodaczem i nienawidzisz pedałów
A co, jesteś pedałem i nienawidzisz bród, czy jakimś kurwa brodaczem i nienawidzisz pedałów
Obie mi wyglądają na właścicielki kotów. A oni chyba jeszcze mieszkają z mamusiami - jak Jarosław. O! przepraszam, Jarosław nie mieszka.
dupodajki? a skąd wiesz?
łatwo się ocenia innych. Kurwami nazywają kobiety najczęściej samotni konobijcy... po prostu żal ci ściska jaja, że każdy rucha w ty na ręcznym jebiesz tak, że masz już ręce przetarte do kości
łatwo się ocenia innych. Kurwami nazywają kobiety najczęściej samotni konobijcy... po prostu żal ci ściska jaja, że każdy rucha w ty na ręcznym jebiesz tak, że masz już ręce przetarte do kości
kurwa, ile się tu strustrowanych ludzi wypowaida pod filmem. Wniosek jest taki, że jak ktoś wygląda inaczej niż oceniający to od razu pedał/żyd/chujwieco/dziwka/kociara.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów