Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na szczęście 67-letni obywatel Ukrainy oraz jego 29-letnia pasażerka nie odnieśli poważnych obrażeń.
No szczęście jak sam skurwesyn, aż skaczę z radości.
i mogli kontynuować swoją podróż."... Na szczęście 67-letni obywatel Ukrainy oraz jego 29-letnia pasażerka nie odnieśli poważnych obrażeń.
Nie te 20-30 letnie trupy ale już takie kilku letnie autka w lepszym wyposażeniu.
To tak poza tematem.
No szczęście jak sam skurwesyn, aż skaczę z radości.
He dla kacapów to faktycznie niezbyt dobra wiadomość, chłop szybko wróci na front i jeszcze kilku ruskich usmaży
Nie wiem czy ogólnie zauważyliście jak dużo nowszych samochodów się pojawiło na ukraińskich blachach ostatnio u nas?
Nie te 20-30 letnie trupy ale już takie kilku letnie autka w lepszym wyposażeniu.
To tak poza tematem.
I o czyym ma to niby świadczyć? Po Warszawie sporo tego jeździ, Tesle, Porsche, nawet Bentleya Continental widziałem, uciekają przed wojna , na chuj niby mają te fury kacapii na spalenie zostawiać. Ukraińcy przed wojna radzili sobie świetnie, i tu w Polsce i tam na miejscu. To naród ze smykałka do interesów. W dużych miastach typu Kijów, Lwów, Chersoń czy Odessa jest w chuj ludzi bogatych. I mają czym jeździć. Nie wiem skąd przekonanie że wschód to bieda i 30 letnie zyguli.
He dla kacapów to faktycznie niezbyt dobra wiadomość, chłop szybko wróci na front i jeszcze kilku ruskich usmaży
Tak, tak, usmaży... jajka na patelni co najwyżej.
.Na szczęście 67-letni obywatel Ukrainy oraz jego 29-letnia pasażerka nie odnieśli poważnych obrażeń.
No kurwa bardziej bylbym szczesliwy z dwoch czarnych workow i pikantnych fot na hardzie
Nie wiem czy ogólnie zauważyliście jak dużo nowszych samochodów się pojawiło na ukraińskich blachach ostatnio u nas?
To tak poza tematem.
jakby ruscy na nas napadli to w pierwszej kolejności spierdoliłbyś Ty czy miejscowy krezus w swoim Bentleyu? Taki w pięć minut będzie z rodziną w samochodzie a to czego nie spakował to dokupi sobie na miejscu... A potem kłuł by w oczy niemców jakie to Polaki bogate
no chyba, że ta Twoja nowa nóżka ma opcję V2 (Normandia - Londyn w 15 minut) to byś był pierwszy i rozpowiadał miejscowym, że takie u nas na NFZ
I o czyym ma to niby świadczyć? Po Warszawie sporo tego jeździ, Tesle, Porsche, nawet Bentleya Continental widziałem, uciekają przed wojna , na chuj niby mają te fury kacapii na spalenie zostawiać. Ukraińcy przed wojna radzili sobie świetnie, i tu w Polsce i tam na miejscu. To naród ze smykałka do interesów. W dużych miastach typu Kijów, Lwów, Chersoń czy Odessa jest w chuj ludzi bogatych. I mają czym jeździć. Nie wiem skąd przekonanie że wschód to bieda i 30 letnie zyguli.
Lepkie łapska nazywasz smykałką do interesów? Ludzie już zdążyli zapomnieć, że Ukraina to przed wojną był synonim korupcji.
spiegel.de/international/europe/state-sanctioned-theft-a-paradise-for-...