Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
No co się przypie**alacie? Ślisko było, to przecież nie będzie hamował tylko sobie przejedzie jak żółte dopiero kilka sekund świeciło.
Ale kto się przypierdolił? Wymyślasz sobie komentarze?
Właśnie ktoś poleci coś dobrego do nagrywania?
W filmiku masz podpowiedź
Ale osobiście poszukałbym czegoś do nagrywania w obie strony
Sprawca wypadku wjechał na czerwonym świetle.
Dobrze, że dodałeś ten opis,bo nikt by nie zauważył.
Właśnie ktoś poleci coś dobrego do nagrywania?
Droższe modele Xblitz polecam.
Dobrze tak frajerowi na pizdorynce.
zazdrościsz, sam pewnie rowerem jeździsz
No i co? I to pokazuje, że motocykl nie zapewnia w razie jakiegokolwiek zdarzenia drogowego jakiegokolwiek poziomu bezpieczeństwa. I tu pytanie - był ostatnio wypadek, że babka wyjeżdżała z jakiejś podporządkowanej na osiedlu i wjechał w jej bok motocyklista jadąc jakieś 50km/h, trup na miejscu. Wszystko fajnie, ale nawet jakby jechał maluchem, to by przeżył, a jakby jechał już takim starym Seicento to nic by mu się nie stało. A dziś auta mają mieć strefy zgniotu, absy, ebsy, poduszki, napinacze, itd. o pasach nie wspominam. I teraz kobita będzie odpowiadać za spowodowanie śmierci na drodze. Jak ktoś wsiada na motor to powinien brać na siebie dużą część odpowiedzialności w razie wypadku, bo wsiada na pojazd nie zapewniający żadnego poziomu bezpieczeństwa. Powinni to jakoś rozwiązać w kodeksie drogowym.
mogła jechać baba zgodnie z przepisami, prawdziwego faceta ciągnie do adrenaliny , ale wszystko kurwa z umiarem, nie oszukamy przeznaczenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów