Niebezpieczne zdarzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
murzyni nawet alufelgi od bolidów kradną, na geny nic nie poradzisz
Nawet nasz Robert jest na końcu Szkoda, że już go nie zobaczymy na torze formuły pierwszej :/
Większość to takie lekkie pyknięcia a wypadki gdzie wąż z paliwem się odrywa to wina braku współpracy na chuj ten na przodzie pokazuje że może odjeżdżać skoro ten tankuje ? -.-
wkoncu jakis dobry podklad, nikt nie hejtuje
i Kubica na koniec, pamiętam ten wyścig ;/ swoją drogą, ciekawe czy w końcu wróci do F1
wg mnie ktos zrobil glupi kawal swiezemu i chlusnal woda gdy ten odlaczal waz paliwa, cofnij pare sekund to skumasz:)
Swoja droga widać ich wole walki (kierowcow), kilka wypadkow ich wina. Do tej pory nie sadzilem ze biora to tak na serio
Swoja droga widać ich wole walki (kierowcow), kilka wypadkow ich wina. Do tej pory nie sadzilem ze biora to tak na serio
Kukła napisał/a:
a temu pany w 3:00 co sie dzieje ze tak sie turla??
Z tego co sie orientuje to kiedys uzywali takiego paliwa, ktore jak sie zapalilo to nie widziales plomienia (po prostu byl niewidoczny nie wiem dlaczego). Ten co sie turla pewnie wlasnie sie zapalil, raczej to nie jest zart . Glownie wlasnie z tego wzgledu przestali tego paliwa uzywac, chyba jakis kierowca splonal zywcem, a poczatkowo nikt nie wiedzial o co chodzi.
O male sprostowanie, to chyba metanol, w niektorych wyscigach dalej uzywany (indy car lub CART) z tymze musi byc zanieczyszczony tak aby bylo widac plomienie.
2:24
ojojoj. nie wyhamowało się
ojojoj. nie wyhamowało się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów