📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bziktheblue napisał/a:
Gość z czerwonego auta chyba zostawił mózg w domu.
Widziałeś kiedykolwiek faceta nie będącego właścicielem ośrodka szkoleniowego, kupującego czerwone auto , nie będące ferrari, starym fordem albo bwm?
@Purecowstyle
Mój ojciec miał czerwonego civica, ale został rozjebany przez jego znajomą.
Mój ojciec miał czerwonego civica, ale został rozjebany przez jego znajomą.
Ja ma czerwone audi 80 >.> Tylko w takim kolorze było z w miarte nie zajeżdżonym 2.8 i Q xD
Myślał, że czerwone to szybsze
Cytat:
Gość z czerwonego auta chyba zostawił mózg w domu.
a skąd wiesz ze to facet?
sądząc po aucie jakaś głupia cipa!
zadawaliście sobie kiedyś pytanie - Dlaczego babeczki w chuj bogatych facetów jeżdżą markowymi suvami, albo miejskimi terenówkami?
Odpowiedź nasuwa się w tym filmiku. Zatroskani o swoje lalunie bogacze, kupują im takie autka, bo jak wypierdolą w słup, albo ciężarówkę, to mają odrobinę więcej szans na przeżycie. Wkurwiają mnie bardzo. Łatwo poznać te tempe lafiryndy, po chujowo zaparkowanym aucie. No i aucie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów