📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość z czerwonego auta chyba zostawił mózg w domu.
To sie kurwa nazywa "na własną prośbe"
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Wytłumaczcie mi co on kurwa chciał uzyskać tym manewrem bo nie pojmuję O.o
bziktheblue napisał/a:
Gość z czerwonego auta chyba zostawił mózg w domu.
Raczej zostawił go na naczepie tamtej ciężarówki.
Viciu90 napisał/a:
No w 4ech się chcieli zmieścić.
4-ech to było pancernych,
ja tutaj widzę tylko jednego tępego chuja
i nawet nie jest rudy (102)...
Kilka razy odtwarzałem, żeby zrozumieć intencje kierowcy czerwonego auta, ale tego logicznie nie da się chyba wyjaśnić
A już myślał, że oszukał przeznaczenie
Po chuj hamował? jak mnie to wkurwia jadę sobie prosta droga z górki to przede mną co chwila na hamulec naciska, albo skrzyżowanie- światło zielone prosta droga to kurwa zwalnia do 20 przed krzyżówką ja pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów